8 C
Braşov
AcasăSportKids Tâmpa – Concordia Chiajna 0-5, într-un amical pe ICIM

Kids Tâmpa – Concordia Chiajna 0-5, într-un amical pe ICIM

Autor: George ANDREI

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut sâmbătă, 0-5 (0-4), meciul amical de pe ICIM contra echipei de Liga a 2-a, Concordia Chiajna. Un joc disputat pe o căldură foarte mare, care și-a pus amprenta asupra evoluției celor două formații. „Un meci bun de pregătire pentru noi. Chiar dacă scorul a fost nefavorabil, am văzut la ce mai avem de lucrat și pe ce trebuie să insistăm la antrenamente. Diferența de eșalon, dar și de experiență s-au văzut astăzi. În plus, Chiajna este înainte cu pregătirea pe când noi avem doar două săptămăni de când am reluat antrenamentele”, a declarat unul dintre antrenorii de la ACS Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.
Ciprian Anghel, Vasile Tatarciuc, Nicu Văduva și Adrian Hârlab au început partida contra Concordiei cu: Botiș – Zota, Mihăilă, Andrieș, Enache – Moldovan, Vasu, Popa, Spătaru, Tenică – Kerekes. Au mai intrat: Șerban, Crihan, Mitrică, Dumitraș, Stoica, Țolu, Necula.
Următorul meci amical pentru Kids Tâmpa Brașov este pe 24 iulie, cu Progresul Spartac, la București. Apoi, pe 28 iulie, „urșii” vor juca primul lor meci în Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE