11.3 C
Braşov
AcasăSport„Câinii” Răuță și Anton, memorii la Federație

„Câinii” Răuță și Anton, memorii la Federație

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, din cadrul Federației Române de Fotbal, a luat o decizie după memoriile jucătorilor de la Dinamo împotriva clubului.
Unii dintre ce mai importanți jucători din sezonul trecut din lotul „câinilor” au cerut la FRF achitarea salariilor restante sau rezilierea contractului, anunță GSP.ro.
Alexandru Răuță (foto) și Paul Anton au cerut încetarea raporturilor contractuale, iar un verdict ar urma să fie dat peste o săptămână, mai exact pe 21 iulie. Câștig de cauză a avut Steliano Filip, care a cerut să îi fie achitate salariile restante (5.000 de euro pe lună).
Și Vlad Achim a depus memoriu împotriva lui Dinamo, dar acesta deja a reziliat de comun acord contractul și a semnat cu U Craiova 1948.
Dănuț Lupu crede că numirea lui Iuliu Mureșan este nepotrivită, din cauza trecutului lui său, fost președinte la CFR Cluj pe vremea când „câinii roșii” se luptau la titlu cu echipa din Gruia.
„Iuliu Mureșan e un administrator, e ca și cum m-aș fi dus eu să salvez Clujul! Tot respectul pentru el, dar s-a luptat toată viața împotriva lui Dinamo și acum vine să salveze Dinamo! Trebuia să vină un dinamovist. Așa și eu vreau 5 mii de euro lunar și bani pe care îi iau la timp și să spun că salvez Steaua! Stau și mă gândesc cine a condus Dinamo de-a lungul anilor și cine în ultimul timp”, a fost reacția lui Dănuț Lupu, într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE