0.8 C
Braşov
AcasăSportRatează Olimpiada din cauza coronavirusului

Ratează Olimpiada din cauza coronavirusului

Daniel Evans, locul 28 ATP, cel mai bine clasat tenismen britanic, a fost nevoit să renunţe la participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informează BBC.
Evans, în vârstă de 31 de ani, a declarat că este „extrem de dezamăgit” de acaestă situaţie şi că a intrat în izolare, în conformitate cu reglementările guvernamentale.
Evans a declarat că nu poate să se antreneze corespunzător pentru a fi pregătit în vederea primelor sale jocuri olimpice. „Vreau să doresc întregii echipe a Marii Britanii tot ce este mai bun pentru jocuri şi aştept cu nerăbdare să revin pe teren în viitorul apropiat”, a scris el, pe reţelele de socializare. Evans urma să concureze la Tokyo şi în proba de dublu masculin, în echipă cu Neal Skupski. Aceasta este a doua mare pierdere a delegaţiei de tenis a Marii Britanie după ce şi Johanna Konta, locul 38 WTA, a renunţat la participare. La 28 iunie, Konta, jucătoarea britanică cel mai bine clasată, a fost exclusă de la Wimbledon, înainte de începerea turneului, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Ulterior, şi ea a fost testată pozitiv şi a făcut boala Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE