3.6 C
Braşov
AcasăSportBors, al patrulea „lup” prezentat oficial că a prelungit contractul

Bors, al patrulea „lup” prezentat oficial că a prelungit contractul

Autor: George ANDREI
Huba Bors, unul dintre cei mai buni fundași români, va rămâne încă un sezon la Brașov, după ce a semnat prelungirea contractului cu echipa de hochei Corona Wolves. Bors, venit la Brașov în sezonul 2016/2017, se pregătește pentru cel de-al 6-lea sezon alături de echipa „lupilor”.
Este unul dintre cei mai buni fundași români și unul dintre jucătorii de bază ai echipei naționale. În vârstă de 26 de ani, a evoluat în peste 380 de meciuri în Erste Liga.
Huba Bors este al patrulea nume din lotul cu care Corona a încheiat sezonul precedent și care este prezentat oficial că a semnat o nouă înțelegere. Ceilalți trei sunt Balasz Gajdo, patrik Polc și Zoltan Toke.
Pavlo Borisenko, Timur Rasulov, Tamas Gajdo, Andrei Haraga, Norbert Raduly, Roberto Gliga, Radim Valchar, Albert Zagidullin, Molnar Zoltan, Zsombor Molnar, Patrick Machala, Andrei Vasile, Vasile Rareş, Zalan Szocs și Iulian Corneanu se antrenează și ei cu echipa Brașovului și foarte probabil prelungirile contractelor lor vor fi anunțate în următoarele zile.
De asemenea, echipa braşoveană a reuşit deja să-i înregimenteze pe Timur Rasulov (jucător rus care deţine şi cetăţenia română, 32 de ani, fundaş, venit de la Hockey Club Gheorgheni) şi Patrik Machala (jucător ceh care deţine şi cetăţenia română, 28 de ani, atacant, venit de la CSM Galaţi). Pe de altă parte, „galben-albaştrii” s-au despărţit de canadienii Cody Fowlie şi Josh McFadden (ambii au semnat cu echipa maghiară FTC Telekom), Daniel Trancă (care a semnat cu echipa Hockey Club Gheorgheni) şi de Ede Mihaly (care s-a retras).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE