8 C
Braşov
AcasăSportStorși de puteri: New FC Brașov. Puțin fotbal în amicalul cu Olimpic...

Storși de puteri: New FC Brașov. Puțin fotbal în amicalul cu Olimpic Zărnești

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Ilie Stan au încheiat cantonamentul din Poiana Brașov cu un meci amical cu Olimpic Zărnești, scor 1-0

New FC Brașov a încheiat ieri cantonamentul din Poiana Brașov cu un meci amical cu Olimpic Zărnești, echipă din Liga a 4-a Brașov. Deși se aștepta la un scor fluviu, brașovenii au părut storși de puteri semn că antrenamentele fizice din Poiana Brașov au fost solicitante. În prima repriză, jocul a fost echilibrat, asta până pe final când portarul Mihoc a avut de lucru la ocaziile lui Burlacu, Antone și Bogdan Roșu. În partea secundă, cei doi antrenori, Ilie Stan și Mihai Stere, au schimbat garniturile, iar jocul a fost unul modest. Pe final, centralul Mormeci a acordat ușor un penalti pentru un henț la Somandru, iar Horia Popa a transformat cu siguranță și a stabilit scorul final: 1-0. După acest joc, brașovenii au primit două zile libere, iar miercuri vor reveni la antrenamente.

*Înaintea jocului de pe Tineretului s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Ciprian Mustață, fostul director sportiv al echipei Cetate Râșnov care a decedat săptămâna trecută la doar 45 de ani.
* Ilie Stan a testat ieri și doi jucători care nu au prins cantonamentul din Poiana Brașov: fundașul central George Borugă (ex FC Voluntari) și puștiul Răzvan Iorga (17 ani), un mijlocaș de la Viitorul lui Gică Hagi.
*Marius Burlacu a fost căpitanul echipei brașovene, iar în partea secundă atunci când Ilie Stan a schimbat toată echipa banderola a fost preluată de Horia Popa
* Dacă la amicalul cu CSC Șelimbăr, brașovenii s-au făcut de râs cu organizarea, ieri lucrurile au stat mult mai bine. Meciul a avut parte de o brigadă de arbitri, dar și o Ambulanță.

FC Brașov Steagul Renaște – Olimpic Zărnești 1-0 (0-0)

A marcat: Horia Popa 89 (pen)
FC Brașov SR (prima repriză): Mutu – Sburlea, Burlacu, Buliga, Dumbravă – Negrean, Lascu, Iurgu, Antone, Visic – B. Roșu
FC Brașov SR (repriza secundă): Cezar Lungu (68 Laszlo) – Drăgoi, Motroc, Stăncuțu, Panait – Nicolau (78 R. Iorga), Leonte, I. Roșu – H. Popa, Veress, Răchișan (78 Ciopo)
Antrenor: Ilie Stan
Olimpic Zărnești: Mihok – Lazăr, Căldărea, I. Șerban, Albu – Moroșanu, Nicodim, Miclis -    Grideanu, Berloiu, Pricop
Au mai jucat: Olaru -Mielușoiu, Somandru, Dascălu, Kovacs, Saragea, Chita, Bucsoiu, Munteanu
Antrenor: Mihai Stere
Arbitri: R. Mormeci, M. Pepine și G. Pânzaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE