14.8 C
Braşov
AcasăSportAtacantul Gajdo continuă la Corona Wolves

Atacantul Gajdo continuă la Corona Wolves

Autor: George ANDREI

Conducerea echipei de hochei Corona Wolves Brașov a anunțat că atacantul Balazs Gajdo va evolua încă un an în galben și albastru. Sportivul originar din Târgu Secuiesc, însă format de la U14 în hocheiul brașovean, se pregătește, astfel, pentru un nou sezon „acasă”.
La doar 22 de ani a evoluat în peste 100 de meciuri de Erste Liga și este unul dintre jucătorii pe care echipa națională a României se bazează.
Este a treia prelungire anunțată oficial de conducerea „lupilor”, după cele ale portarilor Patrik Polc și Zoltan Toke.
Probabil, însă, vor continua la Corona și alți jucători din lotul cu care s-a încheiat sezonul precedent, după vacanța de vară prezentându-se la antrenamente Patrik Polc, Zoltan Toke, Huba Bors, Pavlo Borisenko, Timur Rasulov, Tamas Gajdo, Andrei Haraga, Norbert Raduly, Roberto Gliga, Radim Valchar, Albert Zagidullin, Molnar Zoltan, Zsombor Molnar, Patrick Machala, Gajdo Balasz, Andrei Vasile, Vasile Rareş, Zalan Szocs și Iulian Corneanu.
De asemenea, echipa braşoveană a reuşit deja să-i înregimenteze pe Timur Rasulov (jucător rus care deţine şi cetăţenia română, 32 de ani, fundaş, venit de la Hockey Club Gheorgheni) şi Patrik Machala (jucător ceh care deţine şi cetăţenia română, 28 de ani, atacant, venit de la CSM Galaţi). Pe de altă parte, „galben-albaştrii” s-au despărţit de canadienii Cody Fowlie şi Josh McFadden (ambii au semnat cu echipa maghiară FTC Telekom), Daniel Trancă (care a semnat cu echipa Hockey Club Gheorgheni) şi de Ede Mihaly (care s-a retras).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE