4.7 C
Braşov
AcasăSportNew FC Brașov. Prima triere a lotului

New FC Brașov. Prima triere a lotului

Autor: Adi MARICA

l Ilie Stan a renunțat la 6 jucători după amicalul cu Rapid

Ilie Stan nu a stat mai deloc pe gânduri până să decidă că anumiți jucători nu au loc în lotul echipei brașovene. Astfel, la finalul meciului cu Rapid, jucătorii Argăseală, Nechita, Mitroi, Manole, Olaru și Laszlo au fost anunțati că nu mai fac parte din lot.

Boția și Aszalos au terminat contractele

O altă problemă a staff-ului tehnic este că 4 jucători au încheiat pe 30 iunie contracte de împrumut la Corona. Este vorba de Vlad Boția, Iulian Drăgoi, Richard Aszalos și David Tălmaciu. Fundașul central Vlad Tălmaciu are însă acordul celor de la Kids Tâmpa de a rămâne la echipă. Boția este jucătorul celor de la FC U Craiova, echipă nou promovată în Liga 1. Boția mai are un an contract cu gruparea din Bănie și acum totul depinde de oficialii oltenilor. Aszalos s-a întors deja la Miercurea Ciuc, iar de săptămâna viitoare va începe pregătirile cu gruparea de Liga a 2. În schimb, Iulian Drăgoi a primit acceptul clubului Petrosport Ploiești să continue pregătirile cu „new FC Brașov“. Dacă Drăgoi îl va convinge pe Ilie Stan este posibil ca ploieșteanul să continue la Brașov. O situație specială este cea a mijlocașului Radu Leonte, cel care l-a informat deja pe Ilie Stan că nu dorește să continue la gruparea brașoveană!

Sâmbătă, amical cu Viitorul Șelimbăr

Gruparea brașoveană va juca sâmbătă al doilea amical al verii. După 1-2 cu Rapid (L1), elevii lui Ilie Stan vor juca sâmbătă cu Viitorul Șelimbăr (L2). Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 10.30, pe stadionul Tineretului. După meciul dintre „new FC Brașov“ și Viitorul Șelimbăr, pe arena brașoveană este programat și amicalul dintre Farul, echipa lui Gică Hagi, și Petrolul (ora 14.00).

Patru dintr-o lovitură

La antrenamentul de ieri, Ilie Stan a primit și patru jucători noi. Este vorba de portarul Bogdan Căucă (ACS SR Brașov), fundașul central Rareș Sburlea (ACS Kids Tâmpa, care a jucat în returul campionatului trecut la U Cluj în Liga a 2-a), mijlocasul Alex Negrean (Viitorul Constanța, care a jucat campionatul trecut la U Cluj) și fundașul central Vlad Motroc (CSM Slatina)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE