0.8 C
Braşov
AcasăSportA devenit „tigroaică“: Alicia Gogîrlă a făcut pasul la CSM...

A devenit „tigroaică“: Alicia Gogîrlă a făcut pasul la CSM București. „A fost alegerea ei“

l Simona Gogîrlă confirmă trecerea Aliciei la gruparea campioană

Alicia Gogîrlă (18 ani), fiica Simonei Gogîrlă, a încheiat conturile cu Corona Brașov după barajul de promovare. „E frustrant să vezi că Alicia e dorită de alte echipe, dar la Corona nu a discutat cu nimeni despre un nou contract. Cred că nu i-a interesat pentru că altfel nu-mi explic. Asta este viața!“, spunea Simona Gogîrlă înaintea barajului de promovare în Liga Națională atunci când antrenoarea a fost îndepărtată de la echipă.

„Alegerea potrivită“

Alicia Gogîrlă a acceptat oferta celor de la CSM București, astfel că internaționala de tineret va juca din acest sezon la campioana României. „Alicia a avut mai multe oferte, iar ea a ales să meargă la CSM București. A fost alegerea ei să meargă la un club care are condiții extraordinare de pregătire, o echipă în care sunt doar jucătoare de top și antrenori de valoare. E spun că a făcut alegerea potrivită, de acum totul depinde doar de ea“, a spus Simona Gorgîlă. Aflată în cantonament cu echipa națională de tineret care se pregătește pentru Campionatele Europene din această lună, Alicia a fost învoită să susțină probele examenului de Bacalaureat. „ Alicia a învățat bine în liceu, dar tot stăm cu sufletul la gură în așteptarea rezultatelor“, a spus Simona Gogîrlă.

„Viața merge înainte“

La mai bine de o lună de la despărțirea de Corona, Simona Gogîrlă încearcă să-și găsească liniștea. „A fost o perioadă foarte grea în care am suferit enorm. Am nevoie de liniște în această perioadă pentru a-mi încărca bateriile pentru un nou proiect. Viața merge înainte“, a încheiat fosta mare handbalistă a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE