6.9 C
Braşov
AcasăSportBaschet. ACS Transilvania Brașov, vicecampioana României la U14 Masculin!

Baschet. ACS Transilvania Brașov, vicecampioana României la U14 Masculin!

Echipa de baschet U14 a ACS Transilvania Brașov este vicecampioana României. După ce anul trecut, echipa antrenată de Zeljko Bubanja a obținut bronzul la CN U 13, acum, brașovenii au jucat finala finala campionatului la U 14 cu Alpha Sibiu. După o finală dramatică, sibienii s-au impus cu scorul de 65-66.
„Un turneu foarte bun pentru băieți, care au luptat până în ultima clipă, diferența de numai un punct cu care a fost tranșat meciul din finală fiind grăitoare în acest sens. Mă bucur că am urcat încă o treaptă pe podium. Mă bucur și pentru că toată lumea este sănătoasă și sperăm să muncim în continuare cu aceeași poftă și să continuăm să creștem la fel de frumos”, a declarat Zeljko Bubanja.

Luca Illes, MVP

ACS Transilvania s-a ales și cu premii individuale speciale în urma turneului final de la Sibiu, Luca Illes fiind desemnat MVP, alegându-se și cu titlul de coșgheter și fiind în „cel mai bun 5” al competiției.

Rezultatele echipei brașovene la turneul final

În grupă: ACS Transilvania – Phoenix Galați 76-71, ACS Transilvania – Alpha Sibiu 70-73, ACS Transilvania – CSȘ Târgu Jiu 62-45
Semifinale:
ACS Transilvania – Dan Dacian București 80-69
Finala:
ACS Transilvania – Alpha Sibiu 65-66

Lotul ACS Transilvania: Illes Luca, Andrei Axinte, Iștioc David, Alexandru Blaga, Alin Pădurariu, Călin Bibire, Rareș Bercu, Eduard Bădescu, Tudor Jurcă, Paul Rebic, Alexandru Hegedus Nyako, Alexandru Csibi, Daniel Antohe, Darius Ancuța.

Clasamentul final al Turneului Final:

1. Alpha Sport Sibiu, 2.Transilvania Brașov, 3. Dan Dacian București, 4. Laguna București, 5. U-BT Cluj-Napoca, 6.Academia Phoenix Galați, 7. CSȘ Târgu Jiu, 8. Leii București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE