7.7 C
Braşov
AcasăSportOficial. Brașoveanul Sergiu Pîrvulescu a semnat cu "lupii"!

Oficial. Brașoveanul Sergiu Pîrvulescu a semnat cu „lupii”!

Sergiu Pîrvulescu, fotbalist lui ACS Kids Tâmpa Brașov, va juca și în sezonul viitor în Liga a 2. Fotbalistul de doar 17 ani a fost împrumutat pentru un sezon Petrolul Ploiești, echipă antrenată de fostul jucător al lui FC Brașov, Nae Constantin. Pîrvulescu, care a evoluat anul trecut la Gloria Buzău, a fost prezentat astăzi de către oficialii grupării prahovene. ”Clubul nostru își continuă campania de întărire a lotului de jucători în perspectiva viitorului sezon competițional, astăzi ajungând la un acord cu tânărul fundaș dreapta Sergiu Pîrvulescu. În vârstă de doar 17 ani, născut la Brașov, Pîrvulescu are, deja, experiența unui sezon competițional la nivelul eșalonului secund. Crescut la ACS Kids Tâmpa Brașov, grupare de care aparține și în prezent, noul echipier al „lupilor” a evoluat, în ediția 2020-2021 a Ligii 2, sub formă de împrumut la Gloria Buzău, bifând 26 de prezențe în sezonul regulat și alte șase pe parcursul fazei play-out, și, cu o singură excepție, a fost titular în toate aceste confruntări. În plus, în afara partidei cu „U” Cluj, în care a intrat pe teren imediat după pauză, și a meciului cu CSM Reșița, atunci când a fost înlocuit în minutul 72, Pârvulescu a fost integralist în celelalte întâlniri, o performanță deloc de neglijat pentru un jucător născut în 2003. În același timp, Pîrvulescu este un obișnuit al naționalelor de juniori, ultima dată fiind convocat la reprezentativa „Under 18”, acolo unde, recent, a fost coechipier cu un alt petrolist, fundașul central Adrian Nicolae, la un turneu desfășurat în Serbia. Bun venit, Sergiu Pîrvulescu!”, notează site-ul oficial al Petrolului.

„Ne bucurăm pentru Sergiu că va juca la una din echipele de tradiție ale fotbalului românesc. Este o onoare pentru noi că putem oferi jucători la cluburi cu tradiție și istorie, precum Petrolul. Sergiu a progresat foarte mult în ultimii ani și a demonstrat că poate juca la un nivel ridicat. Sunt sigur că va pune umărul la promovarea prahovenilor în Liga 1. Îi dorim mult succes și îi ținem pumnii. Am dovedit încă o dată că ACS Kids Tâmpa Brașov este un proiect bine pus la punct, solid, profesionist, care oferă șanse tinerilor să își facă o carieră de succes în fotbal”, a declarat managerul „urșilor”, Nicu Văduva.

„Este primul produs de o certă valoare al clubului nostru și ne mândrim cu el. Mai avem câțiva sportivi valoroși și la celelalte grupe, câte 2-3 pe fiecare generație. Sperăm ca Sergiu să fie un deschizător de drum și să avem și alți jucători care să facă pasul spre fotbalul mare și să ajungă al echipe de tradiție din țară și din străinătate. Acest transfer ne dă speranța că ACS Kids Tâmpa Brașov își construiește, încet, dar sigur, un renume în fotbalul românesc și nu numai. Deja suntem academia de fotbal numărul 1 din Brașov și una din cele mai bune din țară. Pentru noi, ca și club, nu este ușor să susții peste 600 de sportivi, dintre care 450 sunt doar la secția de fotbal. Dar o facem cu multă inimă, pentru că merită și pentru că astfel putem readuce sportul brașovean acolo sus, unde îi este locul”, a spus președintele ACS Kids Tâmpa Brașov, Adrian Zahariea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE