10 C
Braşov
AcasăCititori(P) De acum și București este pe harta opțiunilor la Stailer

(P) De acum și București este pe harta opțiunilor la Stailer

Pentru cei care au încercat până acum serviciile de hair and beauty la care au avut acces prin Stailer vor fi bucuroși să știe că pe harta acestei platforme sunt mai multe orașe disponibile. Alături de Iași, Cluj, Timișoara și Oradea se înregistrează cu succes și București, cu toate sectoarele sale.

Cine este Stailer? O platformă ce a luat naștere ca nevoie de a digitaliza modul în care sunt realizate programările la saloanele de beauty. Contrar aparențelor sau cel puțin a celor de început, Stailer se adresează atât bărbaților, cât și femeilor. Practic oricine își dorește să aibă parte de make up profesional Bucuresti sau de stilizare barbă și caută în acest sens un salon disponibil în Iași spre exemplu, va găsi la stailer.ro un real sprijin.

Cum funcționează, cum vă poate ajuta

Stailer este cu acces gratuit pentru publicul larg. Rezervă însă și câteva beneficii extra pentru cei care aleg să își facă un cont aici. Totuși, oricine poate utiliza platforma, cu sau fără cont. Concret, după setarea câtorva detalii de genul cui se adresează serviciul, în ce oraș, dată și oră și bineînțeles despre ce serviciu este vorba – din sfera celor de hair and beauty – filtrul activat triază lista de opțiuni. Din aceasta, fiecare își alege ce corespunde cu preferințele proprii.

Alegeți salonul în funcție de prețuri? Vă veți bucură să aflați că în această pagină puteți găsi și compara serviciile prestate. Țineți cont și de distanța față de locația voastră, de când aveți nevoie de o programare. La punctul final, adică atunci când trebuie să faceți programarea propriu-zisă nu va fi necesar să telefonați, să accesați o pagină a salonului sau alte metode de acest gen. Finalizarea acestui pas va fi tot online.

Stailer digitalizează programările

A fost un pas mult așteptat, cel puțin pentru generația tânără actuală. Digitalizarea și-a pus o amprentă pe multe din serviciile de care avem nevoie cu toții în fiecare zi. Este evident câte avantaje există în acest sens, de la timpul salvat și până la posibilitatea de a găsi opțiuni mai diverse din care să alegeți ce vă interesează.

Este cu atât mai ușor să găsiți preturi cosmetica Bucuresti, însă fără să fie nevoie să sunați de la salon la salon sau să căutați pagină după pagină salonul dorit. Stailer face chiar mai mult decât atât, vă permite să analizați și detaliile înainte de a vă lăsa pe mâna unor stiliști. Așadar, preferați să citiți recenziile celor care au trecut pragul unui salon, căutați un salon mai aproape de casă sau unul care se încadrează în bugetul pe care îl aveți disponibil.

Pentru fiecare salon înscris aici există detalii de genul trecute. Mai mult decât atât, platforma vă ghidează efectiv spre locație, confirmă programările imediat și permite anulări sau programări efectuate fără număr.

Descoperiți stailer.ro și avantajele cu care vine această platformă la pachet. Bucureștenii se pot bucura și ei de Stailer și în curând disponibilitatea va fi una și mai extinsă.

Contact: support@stailer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române