8.7 C
Braşov
AcasăCititori(P) Electrica Furnizare își așteaptă clienții într-un oficiu comercial modernizat, în municipiul...

(P) Electrica Furnizare își așteaptă clienții într-un oficiu comercial modernizat, în municipiul Brașov

Electrica Furnizare, compania de furnizare a energiei electrice, gaze naturale și servicii din cadrul Grupului Electrica, anunță modernizarea oficiului comercial din municipiul Brașov, strada Pictor Ștefan Luchian, nr.25, bl.31, și invită consumatorii să acceseze serviciile și produsele adaptate nevoilor lor, într-un mediu primitor și modern. De asemenea, este în continuare funcțional și răspunde solicitărilor consumatorilor punctul de lucru Electrica Furnizare din municipiul Brașov, situat pe aceeași stradă Pictor Ștefan Luchian, la nr. 25 E, bl. 35, motiv pentru care clienții pot beneficia de serviciile oferite în ambele locații.

Pentru a oferi o experiență digitală atractivă, în cadrul oficiului comercial modernizat din Brașov a fost instalat un infochioșc care permite clienților realizarea unor operațiuni menite să optimizeze timpii de așteptare. Terminalul self-service computerizat facilitează clienților accesarea informațiilor despre produsele și serviciile companiei și informații legate de contul de client. Totodată, pot fi efectuate rapid operațiuni cum ar fi vizualizarea facturilor emise și transmiterea indexului autocitit.

Compania Electrica Furnizare are în plan modernizarea mai multor centre de relații cu clienții, în paralel cu extinderea continuă a activității la nivel național. În primul semestru al anului în curs, compania a deschis noi centre de relații cu clienții și în județele: Dolj, Constanța, Mehedinți, Giurgiu și Timiș, extinzându-și arealul de prezență la nivel național la 23 de județe.

Având în vedere că începe sezonul cald, clienții pot achiziționa direct de la sediul Electrica Furnizare din Brașov aparate de aer condiționat, beneficiind de garanție pentru echipamente, montaj inclus și posibilitatea de plată în tranșe, pe perioade de 12, 24 sau 36 de luni, prețul unui pachet pornind de la 54 de lei/lună. Totodată, clienții pot achiziționa boilere în tranșe egale, începând de la 19 lei/lună sau purificatoare, în cazul cărora tranșa lunară pornește de la 30 de lei.

Electrica Furnizare deține un portofoliu vast de produse și servicii care răspund tuturor nevoilor de consum, atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.

Oferta de furnizare energie electrică – „Stabil” și oferta de furnizare gaze naturale – „Gaz Stabil” se adresează clienților care au consumuri reduse, prețul fiind garantat pe toată perioada de furnizare, indiferent de consumul lunar.

În cazul ofertei de furnizare energie electrică „Mobil” și a produsului „Gaz Mobil”, prețul vine însoțit de un abonament exprimat în lei/zi/loc de consum și se adresează în special clienților cu un consum lunar de energie electrică mai mare de 200 KWh, respectiv peste 1100 kWh/lună, la consumul de gaze naturale. Pentru ambele produse, pe măsură ce consumul crește, prețul mediu scade.

Ofertele „Electrica 3in1” și „Gaz 3in1” se adresează locuințelor cu un consum mediu de energie sau gaze naturale și conțin două beneficii din zona asigurărilor: Asistență Tehnică de Urgență și Asigurare de Bunuri.

Pachetul „Împreună” este o soluție avantajoasă pentru cei care își doresc simplificarea relației cu furnizorii de energie electrică și gaze naturale prin alegerea unui furnizor unic pentru ambele servicii și reducerea implicită a costurilor.

Cu o experiență de peste 120 de ani pe piața de energie electrică, compania Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE