5.8 C
Braşov
AcasăMagazinAlimentul secret-oul: Ce bea Teo Trandafir în fiecare dimineață

Alimentul secret-oul: Ce bea Teo Trandafir în fiecare dimineață

l „E un chin groaznic, dar trebuie să o fac ani de zile”

Teo Trandafir reușește să se mențină în formă și la 52 de ani! Cunoscuta prezentatoare de televiziune a făcut multe sacrificii pentru a se bucura de silueta de acum și încă nu poate renunța la anumite trucuri ce îi garantează că pe viitor nu se va confrunta din nou cu kilogramele în plus.

Ce secrete are Teo Trandafir. Cum se menține în formă

Teo Trandafir își dorea să se schimbe total în 2013 și cerea ajutorul medicilor. Prezentatoarea de televiziune a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, moment din care a pierdut 63 de kilograme. Totuși, vedeta nu s-a lăsat păgubașă și și-a dat seama că o operație nu îi va garanta faptul că o să fie slabă mereu.
Vedeta de la Kanal D are un ritual pe care îl respectă în fiecare dimineață pentru a nu ajunge la kilogramele de odinioară. Trucul pe care îl folosește pentru a-și păstra ”formele” de acum este la îndemâna oricui, iar Teo Trandafir se folosește de el de câțiva ani de zile. „Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile.”, a dezvăluit Teo Trandafir în emisiunea ei.

Teo Trandafir: ‘Nu gătesc’

În trecut, Teo Trandafir explica faptul că ea nu face cumpărături foarte multe și nu gătește. Vedeta preferă de sărbători să nu facă exces de mâncare, ci doar să se bucure de timpul petrecut alături de cei dragi. De asemenea, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit și ce aliment nu îi lipsește niciodată din alimentație. „Eu nu mănânc exagerat și nici nu fac cumpărături foarte multe. Nu gătesc, preferăm să comandăm. Nu sărbătoresc momentul, prefer liniștea și retragerea în intimitate pentru introspecție. Pentru mine, Paștele nu este despre miei tăiați și alimente consumate în exces. Nu-mi lipsesc din frigider ouăle. Întotdeauna când ies din casă mănânc un ou, e un sfat primit de la un medic care mi-a spus că proteina aduce un anumit grad de protecție. Am chiar o metodă de a fierbe ouăle, nici tari, nici moi.”, a spus Teo Trandafir într-un interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE