6.6 C
Braşov
AcasăMagazinCu cine se iubește Miron Cozma acum

Cu cine se iubește Miron Cozma acum

Miron Cozma a avut o viață amoroasă controversată. Despre actuala lui iubită a dat amănunte în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Având numeroase povești de dragoste, unele mai efervescente decât altele, Miron Cozma a fost mereu în atenția presei. Chiar și când se afla la închisoare, povestea sa de dragoste cu Marinela Nițu a fost în atenția presei. Dar, în ultima perioadă, Miron Cozma a fost discret în ce privește viața sentimentală.
„Există o femeie acum în viața dvs?”, l-a întrebat Denise Rifai pe Miron Cozma.
„Da, există. Culmea, pentru prima dată îi spun unei femei partenera mea de viață, nu iubita mea. Culmea ironiei, este o femeie modestă chiar dacă are două facultăți, regizor, scenarist, să vedeți cum cântă, e artist, a fost pe MTV.A avut însă niște probleme în viață și eram la un moment dat într-un grup, m-au considerat și pe mine artist (…) Printre ei era și regizor, artista Maia Casiel cum îi spun eu și cum îi place ei, nu e numele ei real. Din cauza sistemului judiciar, a rămas fără un apartament pe care-l avea la bloc. A rămas pe drumuri și ea și copilul ei (…) Nu vreau să o laud acum, dar are ochii turcoaz, 0,06 la sută matematic din populația lumii are ochii ca ai ei.(..) Nu a fost niciodată femeia mea, a fost căsătorită. Singurul bărbat din viața ei a fost soțul ei, de care a divorțat. Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu. Ea nu are nimic! Am luat-o lângă mine pentru că îmi place să ajut oamenii, mai ales o femeie de valoarea ei”, a răspuns Miron Cozma.
„O iubiți?”, a întrebat Denise Rifai.
„Eu nu iubesc! Repet, doar pe Dumnezeu și familia! E partenera mea de viață, atât!”, a răspuns Miron Cozma.

Ce pensie primește Miron Cozma

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, s-a făcut cunoscut în anul 1991 și 1999, atunci când i-a dus pe mineri în București. El a petrecut peste 10 ani de închisoare pentru faptele lui, însă el a devenit victimă a mineriadelor după ce s-a acceptat în dosar acest lucru de Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Miron Cozma dezvăluia în urmă cu ceva timp ce pensie primește, dar și faptul că nu și-a făcut o casă. „Vreți să vă arăt ca am o pensie de 1.489 lei? Cum am prosperat? Nu am prosperat. Nu am casă. Cu ce am prosperat? Făcând 11 ani de închisoare.”, spunea Miron Cozma în 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE