8 C
Braşov
AcasăNationalOrban - vaccinurile vor fi plătite / Cîțu: Vaccinul în România este...

Orban – vaccinurile vor fi plătite / Cîțu: Vaccinul în România este și rămâne gratuit

l Nu este nicio discuție în Guvern pentru a schimba lucrurile

Premierul Florin Cîțu a precizat, luni, că vaccinul anti-COVID în România este și rămâne gratuit și că nu este nicio discuție în Guvern pentru a schimba lucrurile.
„În România vaccinul este și rămâne gratuit. Nu e nicio discuție în Guvern pentru a schimba lucrurile. Avem comenzi pentru a continua campania și în septembrie și anul viitor”, a subliniat premierul, la începutul unei videoconferințe cu prefecții pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID.
Precizările premierului vin după ce liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că, după ce România atinge imunitatea de grup față de noul coronavirus, persoanele nevaccinate și care nu fac parte din grupele de risc vor plăti dacă vor să se vaccineze. Florin Cîțu a mai precizat că este necesară schimbarea strategiei în cadrul campaniei de vaccinare, iar vaccinul trebuie să ajungă cât mai aproape de oameni.
Premierul a spus că maratoanele pentru vaccinare au avut succes și trebuie organizate astfel de evenimente în toate orașele și că este necesar să se implice prefecții, alături de primari pentru a duce campania de vaccinare în zonele rurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE