12.5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovGratuitate la secțiile Muzeului de Etnografie

Gratuitate la secțiile Muzeului de Etnografie

Muzeul de Etnografie Brașov anunță că a eliminat taxa de vizitare, decizie luată „cu atât mai mult cu cât în mai, conform tradiției, sărbătoream Noaptea Europeană a Muzeelor, eveniment blocat în 2020 din cauza situației sanitare excepționale”. „Și pentru că revenirea la normalitate este posibilă prin efortul comun care presupune, mai ales astăzi, derularea cu succes a campaniei de vaccinare, persoanele care doresc să viziteze filialele Muzeului de Etnografie Brașov vor avea prioritate atunci când vor face rezervări, fie telefonic, fie prin mesaje pe rețelele sociale”, a declarat Bogdana Balmuș, șef Birou Relații Publice, Muzeul de Etnografie Brașov.
Gratuitatea este valabilă până în 1 iunie. Purtarea măștii este, în continuare, obligatorie, iar vizitarea este posibilă doar cu păstrarea distanței fizice obligatorii stabilite prin
lege. Programul de vizitare este: de miercuri până duminică, de la 10.00 la 18.00 – la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului; de marți până duminică de la 10.00 la 16.00 – la Muzeul Etnografic Săcele și la Muzeul de Etnografie „Gheorghe Cernea” din Rupea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE