7.7 C
Braşov
AcasăMagazinAndra dansează după cum îi cântă soțul!

Andra dansează după cum îi cântă soțul!

Andra Măruță a făcut zilele trecute câteva dezvăluiri despre schimbările pe care dorește să le facă în ceea ce o privește. Perioada de vacanță pe care a luat-o obligată de pandemia de Coronavirus i-a adus și plusuri și minusuri. Ca toți artiștii care au început să fie cunoscuți românilor încă din adolescență, până la începutul stării de alertă nu prea a făcut sărbătorile acasă, așa că perioada aceasta petrecută strict în sânul familiei a fost de mare ajutor. Cântăreața s-a ocupat de cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Măruță și a încercat să își găsească pasiuni și să-și ia astfel gândul de la problemele care nu o lasă să performeze.
Fanii ei știu că Andra e o gospodină desăvârșită și că adoră să facă preparatele preferate familiei, iar cum bucătarul trebuie să-și guste mâncarea…solista a mărturisit că a cam profitat de dulciuri și bucate care mai de care mai delicioase în pandemie.

Măruță a ambiționat-o

Acesta a fost motivul kilogramelor în plus și a zvonurilor care arătau la începutul crizei sanitare că artista ar fi însărcinată, dar nu este deloc așa. Fanii și cârcotașii au criticat-o o perioadă bună pentru faptul că vedeta nu a mai avut grijă de silueta sa.
„Îi împlinesc dorința soțulu meu și m-am apucat de slăbit. Am început invers, cu sportul, nu cu dieta. Vreau să dau 5 kg jos”, a mărturisit Andra după ce a decis să ia taurul de coarne și să facă ceva în privința problemei care o nemulțumea deja de o vreme.
„Măruță zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult! Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu.
Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a detaliat cântăreața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE