5.8 C
Braşov
AcasăMagazinGina Pistol, pentru prima dată în oraș după naștere

Gina Pistol, pentru prima dată în oraș după naștere

Gina Pistol se bucură de cele mai frumoase momente din viața sa. Aceasta a dat naștere, acum 2 luni, unei fetițe sănătoase și frumoase, iar acum totul a prins o altă culoare. Pentru că are un nou-născut acasă, vedeta se bucură de mai puțin timp pentru ea. Prioritățile sunt clar altele, iar timpul pentru ea e cu atât mai puțin. Iată că vedeta a reușit să-și facă rost de o perioadă pentru a se face frumoasă, așa că a lăsat grijile și problemele acasă și s-a dus la coafor. După două luni petrecute non-stop cu bebelușul, blondina a simțit nevoia unei pauze. Și ce pauză! Ea a stat nu mai puțin de 6 ore la salon! Aceasta a lăsat fetița în grija tăticului Smiley și a ieșit să se răsfețe pentru a se detașa câteva clipe de tot și toate. Însă iubita lui Smiley a bătut multe recorduri și s-a răsfățat la coafor preț de 6 ore, atât cât a stat în atenția specialiștilor, arată fotoreporterii care au surprins-o intrând la salon la orele 11:00 și plecând spre casă la 17:00. Viața de proaspătă mămică nu este deloc una ușoară, mai cu seamă că Gina a mărturisit că nimic din lucrurile la care se gândise nu au fost așa în realitate.

„Nu am timp acum şi nici nu cred că am voie să fac mişcare”

Kilogramele nu sunt încă o prioritatea pentru iubita lui Smiley care nu s-a apucat de sport sau de diverse tratamente corporale. Vedeta se bucură de ceea ce îi oferă fiecare moment acum și lasă lucrurile să curgă în voie.
„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des: nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni şi câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum şi nici nu cred că am voie să fac mişcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de sport”, a dezvăluit Gina pe InstaStory, după ce a fost întrebată de foarte multe ori de fani cum va face să-și recapete silueta și să ajungă la formele care au consacrat-o.

Articolul precedentCugetări
Articolul următorAndra dansează după cum îi cântă soțul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE