10.8 C
Braşov
AcasăMagazinBlat? Câți bani a pierdut Dan Negru luni seară la pariuri

Blat? Câți bani a pierdut Dan Negru luni seară la pariuri

l 4 blocuri și o vilă

Dan Negru, un împătimit al fotbalului, a decis să își ducă pasiunea la un alt nivel, însă fără mari reușite. Cunoscutul prezentator de televiziune a decis să parieze pe FCSB luni seara, în meciul cu Academica Clinceni, dar nu a avut noroc și le-a spus fanilor săi exact ce a pățit atunci când a decis să pună bani pe echipa de fotbal din România. Prezentatorul a decis să bage o sumă de bani la pariuri dar socoteala din târg nu s-a potrivit cu cea de acasă, astfel că prezentatorul de televiziune a decis să vorbească cu admiratorii săi în timp ce a avut cuvinte grele de spus la adresa echipelor de fotbal românesc. Așa cum a obișnuit pe toată lumea, plin de umor, acesta a dezvăluit și o fotografie în care le-a arătat admiratorilor săi câți bani a pierdut la pariuri.
„Ori e blatul caselor de pariuri ori ăștia-s atât de slabi că nici blaturi nu mai pot să facă? Sepsi, subalterna Clujului, încurcă Clujul și Clinceniul, subalterna FCSB încurca FCSB? Noua „cooperativa” e aia a pariurilor sau ăștia nici de blaturi nu-s în stare? Deşi, după ce am văzut PSG, pe Tănase și Neymar îi despart doar niște zerouri. La pauză am mirosit „blatu’” și am ieșit”, a scris Dan Negru.


Cum îi merge lui Dan Negru în pandemie

Dan Negru nu se poate plânge de lipsuri financiare, după ce s-a îmbogățit din afaceri imobilare, chiar dacă marea lui dragoste este televiziunea. Prezentatorul TV câștigă sute de mii de euro din închirierea celor patru blocuri de birouri și a vilei din Cartierul Ghencea. Reporterii au aflat unde s-a mutat vedeta de la Antena 1 atunci când a renunțat la imobilul ce valorează 450.000 de euro.
„A renunțat la luxoasa vilă din Ghencea, în valoare de 450.000 de euro, construită în 2006, pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, cu cinci dormitoare şi un living, și o grădină superbă, de 1.300 de metri pătraţi, și s-a mutat cu soția Codruța și cu cei doi copii ai lor, Daria și Bogdan, în altă casă, din centrul Capitalei. Nu va vinde însă vila de la periferia Bucureștiului, le-o va lăsa copiilor. Anul trecut, el a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, va construi câteva vile, lucrările sunt în toi”, au spus apropiații lui Dan Negru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE