6.9 C
Braşov
AcasăMagazinPink, despre lupta cu coronavirusul: „Am crezut că este foarte grav, aşa...

Pink, despre lupta cu coronavirusul: „Am crezut că este foarte grav, aşa că mi-am rescris testamentul”

Cântăreața Pink a vorbit în această săptămână într-un interviu emoționant pentru Heart Radio despre lupta cu coronavirusul, care a fost una extrem de dură pe care a crezut că o va pierde.
Artista în vârstă de 41 de ani și fiul ei de patru ani au avut Covid – 19 în martie, anul trecut. „O să sune nebunesc ce voi spune acum, dar ne-am îmbolnăvit de Covid anul trecut, foarte devreme, la începutul pandemiei. Şi am crezut că este foarte grav, aşa că mi-am rescris testamentul”, a spus vedeta. „Eu şi Jameson am fost foarte bolnavi, ne-a fost foarte rău. Soţul meu, Carey, şi fiica noastră de 9 ani, Willow, n-au avut nimic. Acela a fost un moment în care am crezut că s-a sfârşit pentru noi, că până acolo ne-a fost. Mi-am sunat cea mai bună prietenă şi am rugat-o să îi povestească fiicei mele, după ce nu voi mai fi, cât de mult am iubit-o”, a mărturisit Pink.

Experiența înspăimântătoare a determinat-o pe cântăreață să realizeze piesa „All I Know So Far”, o piesă despre un părinte care îi vorbeşte copilului său pentru ultima dată în viaţă. „Mă năpădiseră cele mai grele gânduri: ce îi las cu adevărat copilului meu? Ce l-am învăţat cât am trăit? Va reuşi în viaţă după ce nu voi mai fi? A fost cu adevărat terifiant”, a mai spus cântăreața. Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 20 de milioane de single-uri în format digital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE