12.5 C
Braşov
AcasăMagazinPetre Roman, la iUmor: „În decembrie 1989 a căzut un regim. Acum...

Petre Roman, la iUmor: „În decembrie 1989 a căzut un regim. Acum singurul care poate să cadă e al Deliei”

Politicianul Petre Roman a fost unul dintre invitații emisiunii iUmor, miercuri, în a 12-a ediție din sezonul 10, pentru a adresa glume care dor juraților emisiunii de televiziune: Delia, Cheloo, Mihai Bendeac.
Petre Roman a spus înainte de emisiune că nu îl interesează cum vor percepe jurații emisiunii roast-ul lui. „Nu știu cum vor reacționa, dar sincer nici nu mă privește!”, a spus Petre Roman.
Politicianul și-a început glumele răutăcioase menționând că nu știe cine sunt juraţii iUmor. „Eu de mulţi ani sunt profesor, m-am ocupat cu ştiinţa, predau la facultate. Dumneavostră (…) n-aţi prea făcut facultate. Păi de unde să vă cunosc, frate?”, a spus Petre Roman despre Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.
Prima țintă directă a politicianului a fost Delia. „Oamenii ezită să mă mai invite din superstiţie. Prima dată când am fost la o televiziune în decembrie 1989 a căzut un regim. Acum singurul regim care poate să cadă e al Deliei”, a spus Petre Roman.
A urmat Bendeac. Petre Roman: „Despre Mihai Bendeac mi s-a spus că e actor de teatru şi de asemenea, actor de niciun film”.
„Versurile pieselor lui mi-au mers la inimă. Adică mai exact când le-am ascultat era să fac infarct”, a spus politicianul despre Cheloo.
Un roast este opus diplomației și înseamnă umor care doare, una dintre principalele ținte fiind reputația unei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE