7.5 C
Braşov
AcasăMagazinCu peste 2,7 milioane de urmăritori pe Instagram: Antonia postează din vacanța...

Cu peste 2,7 milioane de urmăritori pe Instagram: Antonia postează din vacanța din Maldive și primește peste 100.000 de like-uri

Antonia și Alex Velea se află în prezent în Insulele Maldive și postează pe rețelele de socializare cum se bucură de vacanța în doi.
Cântăreața a postat pe contul ei de Instagram o imagine în costum de baie care a strâns în câteva ore peste 100.000 de like-uri și numeroase comentarii. Chiar și Alex Velea a comentat nu doar o dată la fotografia postată de Antonia, spunând ”wowww” și „Love You”.
Antonia are peste 2,7 milioane de urmăritori pe Instagram.
Alex Velea a povestit recent cum s-a întâlnit cu Antonia: „Am fost prieteni mult timp. Ne-am cunoscut în 2009 la studio. A venit cu Tom Boxer și avea piesa aceea, „Morena” și își dorea o piesă mai urbană și au venit la studio să-i prezinte Boxer niște instrumentale. Ne-a dat afară din studio și am zis: „Ce-i asta? Să ne dea afară din studio să facă ea audiții?”. Nu am început chiar cu dreptul. Ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și prin 2011-2012 a început să vină la studioul la care lucram eu și ne-am împrietenit, nimic mai mult. Eu încă eram în relație, ea era în relație, nu aveam nicio treabă. Nu am simțit nicio scânteie”.
În 2010, Antonia a născut-o pe Maya, fata pe care o are cu primul soț, Vincezo Castellano. Cu Alex Velea, Antonia are doi copii, Dominic, născut în 2014, și Akim, născut în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE