13 C
Braşov
AcasăStiri BrasovÎncă 147 brașoveni fără mască - 9.750 lei amendă

Încă 147 brașoveni fără mască – 9.750 lei amendă

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au verificat 127 de locații, 71 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 4 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.
Polițiștii brașoveni, alături de polițiștii locali, au legitimat aproximativ 2.800 de persoane, au verificat circa 170 de mijloace de transport persoane și peste 190 de autovehicule.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 157 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 147 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 10 pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, valoarea totală a acestora fiind de 9.750 lei.
Totodată, polițiștii au verificat aproximativ 2.600 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “zădărnicirea combaterii bolilor”.
Forțele de ordine au acționat în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun pe raza județului Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE