8.7 C
Braşov
AcasăMagazinGhiță a trecut de portiță: Cleopatra a fost cerută în căsătorie

Ghiță a trecut de portiță: Cleopatra a fost cerută în căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt mai îndrăgostiți ca oricând și continuă seria pozelor de cuplu pe paginile personale ale rețelelor de socializare. De când au recunoscut public faptul că formează un cuplu, participarea la emisiuni a devenit ceva obișnuit pentru ei, la fel ca și distribuirea fotografiilor prin care își arată, în mod public, dragostea.
Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu de aproximativ un an, după ce prietenia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste. Cei doi tineri nu au stat prea mult pe gânduri, iar Edward, convins că fiica lui Pavel Stratan este cea alături de care dorește să își petreacă restul vieții, a cerut-o în căsătorie chiar de ziua acesteia.

Cleopatra și Edward nu se sfiesc să își expună dragostea pe rețelele de socializare, acolo unde primesc în mod constant cuvinte de laudă din partea fanilor. De Crăciun, Revelion, sau fără un motiv special, pozele de cuplu sunt nelipsite. Ultima fotografie distribuită de Edward Sanda este una din dormitorul celor doi. În imagine, tinerii îndrăgostiți nu se află în parc, la filmările unui videoclip, ci în pat! Ca de fiecare dată, instantaneul îndrăzneț a fost apreciat de mii de persoane, în mai puțin de 24 de ore.
Artista a oferit un interviu pentru emisiunea „Un show de doi galbeni”, prezentată de Dorin Galben, în care a vorbit sincer despre iubirea ei cu Edward. Prima dată s-au văzut pe 1 iunie 2014 la Caracal, la un concert, au colaborat la finalul lui 2018 pentru melodia „Cozonac”, însă dragostea s-a înfiripat în luna februarie 2020, înainte de pandemie.
„Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, a povestit Cleopatra Stratan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE