15.5 C
Braşov
Acasă Magazin Elon Musk, geniu de la 3 ani

Elon Musk, geniu de la 3 ani

Maye Musk, 72 de ani, fost top model de succes și nutriționist-dietetician, a mărturisit în cadrul show-ului TV This Morning că este foarte mândră de fiul ei, care ocupă locul 2 în topul celor mai bogate persoane din lume, după Jeff Bezos, CEO-ul gigantului american de comerț online Amazon. Se pare că fondatorul Testa & Space X, Elon Musk (în vârstă de 49 de ani) a fost născut pentru a avea succes în viață și a dat semne că este un geniu de la varsta de 3 ani, conform spuselor mamei sale.
„Pe când avea doar 12 ani, Elon a vândut unei reviste tehnologice un joc video pe care l-a dezvoltat de unul singur, numit Blastar, contra sumei de 500 de dolari. Atunci a dat prima lovitură în mediul de afaceri”, spune mama lui Elon Musk.
Abia ce terminase facultatea. Și era doar la începutul carierei sale de mare aventurier.
„La scurt timp după mega-afacerea Zip2, Elon a investit jumătate din suma câștigată în site-ul de banking online numit X.com. La un an distanță, se asociază cu Peter Thiel și astfel ia naștere faimosul PayPal. Nu durează mult timp și Elon dă din nou lovitura: PayPal este cumpărată de Ebay” adaugă Maye.
Lui Elon îi revine, din această tranzacție, suma de 165 de milioane de dolari. Previzibil, el nu se mulțumește cu banii și nici nu se retrage pe o insulă izolată, ci are gânduri mari. Mai exact, vrea să cucerească spațiul!
Cu 100 de milioane din vânzarea PayPal, vizionarul inginer pune bazele Space Exploration Tehnologies (Space X). Scopul lui: călătoria ieftină în spațiu și colonizarea planetei Marte!
„Mă tot întreba ce ar trebui să facă: să investească în cercetarea spațială, în energia solară sau în mașinile electrice. I-am spus să aleagă una. Firește că nu m-a ascultat. Le-a luat pe toate la rând”.
Space X, Tesla, Solar City, Hyperloop, The Boring Company – toate acestea poartă amprenta lui Elon Musk, sud-africanul care nu dă semne că s-ar opri aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

FRF a stabilit gazdele barajelor de promovare în Liga 2 / Situație inedită dacă ACS SR Brașov se califică la baraj

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, prin tragere la sorți, ordinea disputării meciurilor celor două manșe ale fiecărei etape de baraj pentru...

Poliția Brașov: Sfaturi pentru o vacanță în siguranță!

Vacanța de primăvară reprezintă un prilej de bucurie pentru copii, iar pentru părinți un motiv în plus să acorde atenție sporită pericolelor la care...

Pisică pierdută în zona Teatrului Dramatic „Sică Alexandrescu”. Răspunde la numele Isis

Pisica din imagini a fost pierdută în Brașov, în zonele Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”, str. Vlad Țepeș, str. Agrișelor. Răspunde la numele Isis și...

Cu distanțare fizică: Slujba de Înviere la Catedrala Ortodoxă Brașov – pe scenă, în Piața Sfatului

l Mieii - în piețe începând de vineri Viceprimarul Flavia Boghiu și prefectul Cătălin Văsii au avut, în cursul zilei de marți, o discuție cu...

COMENTARII RECENTE