13 C
Braşov
AcasăMagazinElon Musk, geniu de la 3 ani

Elon Musk, geniu de la 3 ani

Maye Musk, 72 de ani, fost top model de succes și nutriționist-dietetician, a mărturisit în cadrul show-ului TV This Morning că este foarte mândră de fiul ei, care ocupă locul 2 în topul celor mai bogate persoane din lume, după Jeff Bezos, CEO-ul gigantului american de comerț online Amazon. Se pare că fondatorul Testa & Space X, Elon Musk (în vârstă de 49 de ani) a fost născut pentru a avea succes în viață și a dat semne că este un geniu de la varsta de 3 ani, conform spuselor mamei sale.
„Pe când avea doar 12 ani, Elon a vândut unei reviste tehnologice un joc video pe care l-a dezvoltat de unul singur, numit Blastar, contra sumei de 500 de dolari. Atunci a dat prima lovitură în mediul de afaceri”, spune mama lui Elon Musk.
Abia ce terminase facultatea. Și era doar la începutul carierei sale de mare aventurier.
„La scurt timp după mega-afacerea Zip2, Elon a investit jumătate din suma câștigată în site-ul de banking online numit X.com. La un an distanță, se asociază cu Peter Thiel și astfel ia naștere faimosul PayPal. Nu durează mult timp și Elon dă din nou lovitura: PayPal este cumpărată de Ebay” adaugă Maye.
Lui Elon îi revine, din această tranzacție, suma de 165 de milioane de dolari. Previzibil, el nu se mulțumește cu banii și nici nu se retrage pe o insulă izolată, ci are gânduri mari. Mai exact, vrea să cucerească spațiul!
Cu 100 de milioane din vânzarea PayPal, vizionarul inginer pune bazele Space Exploration Tehnologies (Space X). Scopul lui: călătoria ieftină în spațiu și colonizarea planetei Marte!
„Mă tot întreba ce ar trebui să facă: să investească în cercetarea spațială, în energia solară sau în mașinile electrice. I-am spus să aleagă una. Firește că nu m-a ascultat. Le-a luat pe toate la rând”.
Space X, Tesla, Solar City, Hyperloop, The Boring Company – toate acestea poartă amprenta lui Elon Musk, sud-africanul care nu dă semne că s-ar opri aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE