15.5 C
Braşov
Acasă Magazin Lavinia Pârva dorește să-și protejeze familia

Lavinia Pârva dorește să-și protejeze familia

Unul din riscurile statutului de vedetă este că te expui opiniei publice și implicit, fanilor. Viața pesonală nu mai e chiar atât de personală pe cât ar vrea cei aflați în această situație.
De când a devenit mamă, Lavinia Pârva a luat decizia de a-și proteja familia și, implicit, copilul.
Cu toate acestea, fanii, care-i urmăresc postările pe toate rețelele de socializare, au tot insistat ca Lavinia să posteze măcar o poză cu bebelușul ei. Deși foarte activă, Lavinia nu a postat până acum nicio poză, ceea ce i-a cam nemulțumit pe fani. Vedeta s-a rezumat în a scrie mici comentarii, nexpunându-l pe Alexandru, micuțul ei fanilor:
„A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a scris Lavinia Pîrva pe pagina sa de Instagram.
Comentariile fanilor nu s-au lăsat așteptate, nici la ultima poză în care micuțul apare cu spatele la camera de luat vederi. Singura dată când Lavinia Pârva și-a expus micuțul în fața camerei, a fost la o emisune TV în care fusese invitată.
Se știa că Ștefan Bănică jr. și Lavinia sunt într-o relație. Dar toată lumea a fost surprinsă atunci când s-a aflat că Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr. s-au căsătorit departe de țară. Cei doi și-au oficiat căsătoria în Bulgaria, în 2017, alături de câțiva prieteni apropiați, dar departe de ochii presei. De atunci, povestea recent Lavinia Pârva, cei doi duc o viață de familie fericită. Mai ales acum, de când a venit pe lume și micuțul Alexandru, totul merge și mai bine.
„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, spunea Lavinia imediat după căsătorie.
Cât despre cariera ei artistică, deocamdată Lavinia Pârva nu a dat semne că și-ar dori să se întoarcă pe scenă, mai ales în condițiile în care ne aflăm acum. Dar timpul va decide ce se va întâmpla cu ea, atât ca artistă, ca soție, și ca mamă. Ce este cert, este că acum este o mămică fericită și o femeie iubită.

Articolul precedentCugetări
Articolul următorElon Musk, geniu de la 3 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

FRF a stabilit gazdele barajelor de promovare în Liga 2 / Situație inedită dacă ACS SR Brașov se califică la baraj

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, prin tragere la sorți, ordinea disputării meciurilor celor două manșe ale fiecărei etape de baraj pentru...

Poliția Brașov: Sfaturi pentru o vacanță în siguranță!

Vacanța de primăvară reprezintă un prilej de bucurie pentru copii, iar pentru părinți un motiv în plus să acorde atenție sporită pericolelor la care...

Pisică pierdută în zona Teatrului Dramatic „Sică Alexandrescu”. Răspunde la numele Isis

Pisica din imagini a fost pierdută în Brașov, în zonele Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”, str. Vlad Țepeș, str. Agrișelor. Răspunde la numele Isis și...

Cu distanțare fizică: Slujba de Înviere la Catedrala Ortodoxă Brașov – pe scenă, în Piața Sfatului

l Mieii - în piețe începând de vineri Viceprimarul Flavia Boghiu și prefectul Cătălin Văsii au avut, în cursul zilei de marți, o discuție cu...

COMENTARII RECENTE