13 C
Braşov
AcasăMagazinLavinia Pârva dorește să-și protejeze familia

Lavinia Pârva dorește să-și protejeze familia

Unul din riscurile statutului de vedetă este că te expui opiniei publice și implicit, fanilor. Viața pesonală nu mai e chiar atât de personală pe cât ar vrea cei aflați în această situație.
De când a devenit mamă, Lavinia Pârva a luat decizia de a-și proteja familia și, implicit, copilul.
Cu toate acestea, fanii, care-i urmăresc postările pe toate rețelele de socializare, au tot insistat ca Lavinia să posteze măcar o poză cu bebelușul ei. Deși foarte activă, Lavinia nu a postat până acum nicio poză, ceea ce i-a cam nemulțumit pe fani. Vedeta s-a rezumat în a scrie mici comentarii, nexpunându-l pe Alexandru, micuțul ei fanilor:
„A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a scris Lavinia Pîrva pe pagina sa de Instagram.
Comentariile fanilor nu s-au lăsat așteptate, nici la ultima poză în care micuțul apare cu spatele la camera de luat vederi. Singura dată când Lavinia Pârva și-a expus micuțul în fața camerei, a fost la o emisune TV în care fusese invitată.
Se știa că Ștefan Bănică jr. și Lavinia sunt într-o relație. Dar toată lumea a fost surprinsă atunci când s-a aflat că Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr. s-au căsătorit departe de țară. Cei doi și-au oficiat căsătoria în Bulgaria, în 2017, alături de câțiva prieteni apropiați, dar departe de ochii presei. De atunci, povestea recent Lavinia Pârva, cei doi duc o viață de familie fericită. Mai ales acum, de când a venit pe lume și micuțul Alexandru, totul merge și mai bine.
„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, spunea Lavinia imediat după căsătorie.
Cât despre cariera ei artistică, deocamdată Lavinia Pârva nu a dat semne că și-ar dori să se întoarcă pe scenă, mai ales în condițiile în care ne aflăm acum. Dar timpul va decide ce se va întâmpla cu ea, atât ca artistă, ca soție, și ca mamă. Ce este cert, este că acum este o mămică fericită și o femeie iubită.

Articolul precedentCugetări
Articolul următorElon Musk, geniu de la 3 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE