17.8 C
Braşov
Acasă Magazin Pepe a spus adevărul: A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă?

Pepe a spus adevărul: A lovit-o sau nu pe Raluca Pastramă?

l „Au existat certuri, îmbrânceli”

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă a sfârșit la notar, acolo unde au semnat divorțul pe cale amiabilă și au stabilit ca fetițele să fie crescute prin custodie comună. Acum, artistul a vorbit despre speculațiile care au ieșit la iveală odată cu anunțul că cei doi se vor despărți. Și-a lovit sau nu fosta soție?
Pepe a vorbit despre acest subiect delicat și a declarat că, deși este o fire vulcanică și reacționează destul de rău la nervi, singurul context în care a lovit o femeie a fost în dormitor, când i s-a cerut să facă acest lucru.
„Nu am lovit niciodată o femeie, am lovit bărbați și i-am băgat în spital. Au existat certuri, îmbrânceli, chestii din astea, dar niciodată altceva. Am lovit în timp ce făceam dragoste, dar pentru că s-a vrut, mi s-a cerut să fac asta“, a mărturisit acesta pe YouTube.
În plus, spune artistul, nu a fost niciun moment în care să fie agresiv cu fosta lui soție, totul a fost o încercare de a construi probe pentru divorț.
„Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângere“, a continuat Pepe.

Pepe și Raluca au divorțat la notar

După mai multe ore petrecute la notar, Pepe și Raluca Pastramă au făcut primele declarații după ce au semnat actele de divorț. Fosta soție a artistului a avut o reacție nervoasă la vederea jurnaliștilor.
„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”
„E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!“, a spus Pepe paparazzilor.
Custodia celor două fetițe este comună, iar ambii părinți vor putea să stea cu ele.
Pepe și Raluca Pastramă au renunțat la scandal și au decis să aibă o relație frumoasă de dragul copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

FRF a stabilit gazdele barajelor de promovare în Liga 2 / Situație inedită dacă ACS SR Brașov se califică la baraj

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, prin tragere la sorți, ordinea disputării meciurilor celor două manșe ale fiecărei etape de baraj pentru...

Poliția Brașov: Sfaturi pentru o vacanță în siguranță!

Vacanța de primăvară reprezintă un prilej de bucurie pentru copii, iar pentru părinți un motiv în plus să acorde atenție sporită pericolelor la care...

Pisică pierdută în zona Teatrului Dramatic „Sică Alexandrescu”. Răspunde la numele Isis

Pisica din imagini a fost pierdută în Brașov, în zonele Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”, str. Vlad Țepeș, str. Agrișelor. Răspunde la numele Isis și...

Cu distanțare fizică: Slujba de Înviere la Catedrala Ortodoxă Brașov – pe scenă, în Piața Sfatului

l Mieii - în piețe începând de vineri Viceprimarul Flavia Boghiu și prefectul Cătălin Văsii au avut, în cursul zilei de marți, o discuție cu...

COMENTARII RECENTE