17.8 C
Braşov
Acasă Magazin El este fotbalistul care a sedus-o pe Lidia Buble

El este fotbalistul care a sedus-o pe Lidia Buble

Costin Gheorghe, fost jucător la echipe ca Gaz Metan, Rapid sau Academica Clinceni, a avut o poveste de dragoste cu Lidia Buble. Costin este fratele cântăreței Elena Gheorghe.
Povestea de dragoste dintre Costin Gheorghe și Lidia Buble a ieșit la iveală abia la finalul anului trecut, deși ea s-ar fi consumat, de fapt, în 2019. În 2020, în presă au apărut mai multe fotografii cu cei doi în ipostaze apropiate. Cu toate acestea, pozele imortalizate erau făcute din anul 2019. Ei s-ar fi întâlnit de mai multe ori, inclusiv în mașina Lidiei Buble, și s-au pozat îmbrațișați și cu un zâmbet larg. Toate acestea se întâmplau în perioada când Lidia Buble era încă în relație cu Răzvan Simion, moderator al emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”.
În toamna lui 2020, când pozele au apărut în mass-media, Costin Gheorghe a refuzat să comenteze subiectul:
„Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, spunea fotbalistul.

L-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion?

Lidia Buble și Răzvan Simion au avut o frumoasă poveste de dragoste care a durat timp de câțiva ani buni. Cu toate acestea, pe final lucrurile s-ar fi răcit între cei doi și cântăreața ar fi „călcat strâmb”.
CanCan spune că aventura dintre Lidia Buble și Costin Gheorghe a început în perioada în care Răzvan încă era în peisaj. Potrivit sursei citate, inclusiv celebra melodie „Cu ochii ăia verzi”, interpretată de Lidia Buble, i-a fost dedicată lui Costin.
La acea vreme, fostul fotbalist era divorțat de aproximativ un an.
În 2020, imediat după ce pozele cu Lidia și Costin au apărut în presă, Răzvan Simion a reacționat pe rețelele de socializare.
El a postat atunci o filmare a unei melodii de la Holograf, iar refrenul suna în felul următor:
„Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”.

S-au despărțit, dar Costin Gheorghe nu a uitat-o pe Lidia Buble

Tot în finalul anului trecut, la scurt timp după apariția pozelor cu el și Lidia Buble, Costin a lăsat de înteles că încă are sentimente pentru cântăreață. Relația dintre el și Lidia Buble era deja încheiată, iar fostul fotbalist a postat pe rețelele de socializare un mesaj care părea dedicat artistei. Aparent, povestea de dragoste dintre cei doi a lăsat urme destul de adânci în inima fotbalistului:
„Nu te uita mereu în urmă… Ce-a fost s-a dus şi e pierdut. Alege să îţi faci o sumă, din ce tu ai şi ai avut”, scria Costin Gheorghe pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Poliția Brașov: Sfaturi pentru o vacanță în siguranță!

Vacanța de primăvară reprezintă un prilej de bucurie pentru copii, iar pentru părinți un motiv în plus să acorde atenție sporită pericolelor la care...

Pisică pierdută în zona Teatrului Dramatic „Sică Alexandrescu”. Răspunde la numele Isis

Pisica din imagini a fost pierdută în Brașov, în zonele Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”, str. Vlad Țepeș, str. Agrișelor. Răspunde la numele Isis și...

Cu distanțare fizică: Slujba de Înviere la Catedrala Ortodoxă Brașov – pe scenă, în Piața Sfatului

l Mieii - în piețe începând de vineri Viceprimarul Flavia Boghiu și prefectul Cătălin Văsii au avut, în cursul zilei de marți, o discuție cu...

Organizarea autorităților brașovene pentru un Paște liniștit

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, și subprefectul Codruț Bucur au prezidat miercuri ședința Colegiului Prefectural, desfășurată în sistem mixt (prezență față în față...

COMENTARII RECENTE