17.8 C
Braşov
Acasă Magazin Are Teo un iubit?

Are Teo un iubit?

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite vedete din România la ora actuală. La 52 de ani, aceasta se poate declara o femeie împlinită din punct de vedere profesional. După ce a cunoscut succesul la Pro Tv, acum are o emisiune de maximă audiență la Kanal D și un salariu pe măsură. Deși nu-i place să vorbească despre banii pe care îi primește, în presă s-au vehiculat sume destul de mari, pe care aceasta le-ar încasa de la postul turc de televiziune.
Și cum este o vedetă super cunoscută, este evident tot timpul și în atenția paparazzilor. Astfel cei de la impact.ro au surprins-o alături de un bărbat, pe care l-au numit șofer și care se pare că este noul iubit al lui Teo. Aceasta a bifat deja două mariaje ratate și dacă până nu demult nu se gândea la un al treilea, acum această posibilitate nu mai pare la fel de îndepărtată.

Când se căsătorește Teo Trandafir?

„Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol”, a declarat Teo într-un interviu.
Dar un miracol care ar putea deveni realitate în perioada următoare întrucât în ultima perioadă vedeta Kanal D radiază și pare mai fericită și mai liniștită ca oricând.

Ce spune Teo despre cum ar trebui să fie iubitul său?

Legat de expunerea poveștii sale de iubire în presă, Teo Trandafir a transmis un mesaj în stilul caracteristic în cadrul emisiunii colegei sale, Denise Rifai, 40 de întrebări.
„Voiam să îi spun unei înfumurate că: am o mașină mai proastă decât a ta și un șofer mai deștept decât tine. Există oameni mai deștepți decât mine și asta mă luminează. Îmi place să fiu într-un continuu sărut intelectual. Eu nu suport un bărbat mai prost decât mine. Nu e nicio bucurie la treaba asta. Trebuie să știe să mă domine fără să mă domine. Trebuie să fie mai deștept decât mine fără să îmi arate pentru că mă enervează. Trebuie să fiu într-o relație în care să nu fiu constrânsă. Nu suport niciun fel de autoritate”, a declarat aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

FRF a stabilit gazdele barajelor de promovare în Liga 2 / Situație inedită dacă ACS SR Brașov se califică la baraj

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, prin tragere la sorți, ordinea disputării meciurilor celor două manșe ale fiecărei etape de baraj pentru...

Poliția Brașov: Sfaturi pentru o vacanță în siguranță!

Vacanța de primăvară reprezintă un prilej de bucurie pentru copii, iar pentru părinți un motiv în plus să acorde atenție sporită pericolelor la care...

Pisică pierdută în zona Teatrului Dramatic „Sică Alexandrescu”. Răspunde la numele Isis

Pisica din imagini a fost pierdută în Brașov, în zonele Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”, str. Vlad Țepeș, str. Agrișelor. Răspunde la numele Isis și...

Cu distanțare fizică: Slujba de Înviere la Catedrala Ortodoxă Brașov – pe scenă, în Piața Sfatului

l Mieii - în piețe începând de vineri Viceprimarul Flavia Boghiu și prefectul Cătălin Văsii au avut, în cursul zilei de marți, o discuție cu...

COMENTARII RECENTE