5.6 C
Braşov
AcasăMagazinViitorul soț al Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori!

Viitorul soț al Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori!

Simona Halep, campioana care ocupă acum locul 3 în clasamentul Woman/s Tenis Association (Asociația de Tenis Feminin), trăiește de peste doi ani o poveste de dragoste cu Toni Iuruc. Toată lumea se așteaptă la o nuntă. Însă actualul iubit al campioanei noastre nu a prea avut noroc în relațiile precedente.
Actualul iubit al Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori. Dar, după cum se vede, nu a avut noroc. Semn că nu banii aduc fericirea într-o relație. Toni Iuruc a fost căsătorit cu Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață. Toni Iuruc a decis însă să divorțeze, după ce și-a dat seama că nu poate ține pasul cu partenera sa.
Toni nu a rămas însă singur. A cunoscut-o pe Liana, cea care i-a devenit soție după doi ani de relație. Cei doi au avut parte de o nuntă fabuloasă la un club de fițe din Mamaia. Credea că e iubirea vieții lui, dar mariajul s-a încheiat după numai zece luni. Infidelitatea soției lui Toni Iuruc a fost motivul destrămării căsniciei. Toni a divorțat în momentul în care Liana era însărcinată în cinci luni. Însă acesta nu a aflat dacă bebelușul născut este al lui sau al amantului fostei sale soții. Poate nici nu mai contează atât de mult, din moment ce de mai bine de doi ani, Toni Iuruc se află într-o relație cu Simona Halep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE