5.6 C
Braşov
AcasăMagazinFosta e mai „fandosită“ decât actuala: Andreea Bălan, umilită de fanii lui...

Fosta e mai „fandosită“ decât actuala: Andreea Bălan, umilită de fanii lui George Burcea

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a sfârșit în urmă cu mai bine de un an. Deși ambii și-au găsit alți parteneri care îi fac mai fericiți, comentariile oamenilor nu s-au oprit. De această dată, fanii au făcut o comparație între relația actorului cu fosta și cu actuala, în urma unei imagini publicate de acesta pe rețelele de socializare.
George Burcea a publicat o imagine cu bunica lui și actuala iubită, Viviana Sposub, lângă sobă. Admiratorii proaspătului cuplu și-au amintit că în decursul relației actorului cu Andreea Bălan el nu a publicat acest gen de poze, semn că nici nu a avut ocazia să le facă ori poate a dorit să le păstreze în arhivă din diferite motive.
Concluzia internauților: Andreea Bălan e mai fandosită decât Viviana:
– „Nu țin minte să fi avut așa poze frumoase de familie. Asta e adevărata femeie”.
– „Braţe pline de Bunica Maria”, a notat George Burcea în descrierea imaginii.
– „Cât de înălțător e atunci cand ființa iubită te urmează să-ţi cunoască rădăcinile, să cunoască mâinile care au modelat lutul, să vrea să te cunoască din copilărie până în prezent! Cu „exa” nu ţin minte să fi avut aşa poze frumoase de familie, decât ţanţoşe îi plăcea asta e adevărata femeie. Bravo vouă asta e familistă, sănătate la bunicuţa. Asta vroiam şi eu să spun. Aşa este“.

– „Ce frumos, ce bunică minunată!!/ Superbă fotografie, să vă trăiască bunica!! Trebuia postată acum doua luni când ați făcut-o…/ O poză cât o mie de cuvinte/ Să vă trăiască și să vă bucurați de ea/ Ce bucurie sufletească, să-ţi trăiasca bunica, să fie sănătoasă”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.
George Burcea și Viviana Sposub și-au creat un moment romantic recent. Cei doi au fost surprinși dansând îmbrățișați și sărutându-se cu patos la o petrecere. Pe fundal suna celebra piesă a lui Marcel Pavel, ”Frumoasa mea”.
„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg”, își descria Viviana partenerul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE