5.6 C
Braşov
AcasăMagazinAndreea Marin, atac direct la unul dintre foştii soţi

Andreea Marin, atac direct la unul dintre foştii soţi

Andreea Marin este una dintre vedetele care a încercat în numeroase moduri să fie un sprijin pentru femeile din țară și nu numai, asigurând consiliere și programe speciale acelora care au avut nevoie mai mult ca oricând de ea. Totuși, bunătatea poate fi interpretată greșit de unele persoane, iar vedeta mărturisește că tocmai cei mai apropiați au profitat de numele său. Andreea Marin a lansat acuzații directe unuia dintre foștii soți, despre care diva spune că l-ar fi ajutat.
Fosta parteneră a turcului Tuncay Ozturk a povestit în cadrul unui interviu recent că relația dintre ea și fizioterapeut nu s-a bazat doar pe sentimentele de iubire. Vedeta a recunoscut că medicul s-a ridicat în carieră datorită notorietății sale, care l-a susținut în promovarea clinicii sale. Astfel, Andreea Marin a menționat că și-a ajutat soțul să reușească, fiind o chestiune normală într-un cuplu. Totuși, prezentatoarea consideră că acest ajutor are și o măsură.
„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a spus Andreea Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE