5.6 C
Braşov
AcasăMagazinTop 5 idei pentru cereri în căsătorie reușite

Top 5 idei pentru cereri în căsătorie reușite

Ai întâlnit-o pe femeia alături de care îți dorești să rămâi întreaga viață, însă, deocamdată, nu știi cum să o ceri de soție? Grija aceasta apăsătoare este pe cale să dispară, pentru că ți-am pregătit cinci idei care să te ajute să-i adresezi cea mai importantă întrebare la care ea va răspunde sigur cu un “Da!” hotărât.
1. Dacă iubita ta iubește muntele, natura, atunci cascada Bigăr este un loc cu adevărat special pentru o cerere în căsătorie! Și, pentru că nu îți dorești să bănuiască nimic despre întrebarea magică, dar vrei să îi dăruiești un buchet cu flori… poți culege câteva în drum spre destinația finală… și îi dai buchetul atunci când consideri că e complet. Cascada Bigăr din Caraş Severin a fost inclusă de publicația World Geography pe lista celor mai frumoase destinaţii din lume. Aici, găsiți un loc spectaculos unde apa se varsă pe un con de tuf vulcanic, învelit în muschi și totodată, un loc unde singurul sunet existent este cel al naturii.
2. În cazul în care partenera ta preferă marea, fie că alegi litoralul românesc sau o plajă exotică ori sălbatică de peste hotare, cu siguranță, îți va oferi un “Da!” din toată inima. Cererea în căsătorie poate fi atât în camera de hotel, la un restaurant, după ce ați cerut ajutorul angajaților – care vor veni la momentul potrivit cu o sticlă de șampanie și florile ei preferate –, dar și pe plajă… la răsărit sau la apus! Eventual, poți ajunge cu câteva secunde înaintea ei, astfel încât să ai timp să scrii pe nisip: “Vrei să fii soția mea?”.
3. Ai o iubită romantică? Nu mai sta pe gânduri și cere-o în căsătorie în Turnul Eiffel, la Paris! Da, e adevărat, multe cupluri s-au logodit aici și pare o idee extrem de uzată, dar viitoarea ta soție se va simți minunat! Fie că optezi să o ceri în vârful turnului, fie că luați cina la restaurantul din interior, urmată de inel, acest moment îi va rămâne în minte pentru totdeauna, pentru că peisajul este minunat, mai ales la ceas de seară. Dar varianta aceasta este valabilă doar după ce trece pandemia…
4. Printre cele mai frumoase cereri în căsătorie rămân acelea care se desfășoară în locul în care cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut sau s-au sărutat prima dată. Cu siguranță îți amintești unde s-au întâmplat aceste două momente importante din povestea voastră de dragoste, așa că, pregătește ”terenul” pentru ziua în care tu și aleasa inimii tale vă veți logodi!
5. Dacă știi că nu îi place să fie în centrul atenției și nu ar rezona deloc cu ideea de a o cere de soție în public, atunci nu alege ceva extravagant! Și, dacă vrei să îți răspundă cu: “Da!”, atunci transformă o zi festivă în ziua logodnei! Poate să fie de ziua ei de naștere sau ziua ta onomastică, în Ajun de Crăciun sau chiar în ziua Crăciunului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE