5.6 C
Braşov
AcasăMagazinViorel Lis a împlinit 78 de ani. Oana Lis: „Nu-l duc la...

Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Oana Lis: „Nu-l duc la păcănele, trebuie să-l vaccinez în martie”. Mesajul de pe tort e genial

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a împlinit vineri (19 februarie) 78 de ani! Oana Lis s-a trezit dis de dimineață cu gândul să-i facă o surpriză lui Viorel, mai ales că, din cauza pandemiei, fostul primar al Capitalei nu poate sărbători alături de prieteni și nici nu poate ieși din casă ca să joace la păcănele, pasiunea lui.
Oana s-a dus glonț la o cofetărie de lux să-i cumpere un tort soțului, însă s-a minunat de prețurile piperate ale acestora. Este pentru prima dată când Oana cumpără un tort aniversar, de obicei la zilele lor de naștere aceștia le primeau cadou. Și mesajul de pe tort a fost unul ingenios, caracteristic Oanei: „Pentru mine ești încă primar. Și vei fi toată viața”.
„Azi e ziua lui Viorel, face 78 de ani. Mulți înainte! Să îmi mai trăiască încă o sută! Sunt foarte curioasă, chiar i-am zis, dacă eu o să prind 78 de ani. Îmi doresc și eu. El zice că până la 70 de ani ține de gene, de ce mănânci, de cum ai grijă de tine și după 70 sunt ani dați de la Dumnezeu în plus, să te bucuri de ei. Din păcate, din cauza situației cu Covid-ul nu o să facem petreceri mari cum făceam înainte. Mi-e dor de prietenii noștri, o să petrecem acasă. I-am luat un tort lui Viorel, nici nu știam cât costă un tort, pentru că le primeam de la emisiuni de obicei. O să petrecem acasă, nu mergem nici măcar la păcănele, așteptăm în martie să se vaccineze Viorel. Abia atunci a găsit loc în platformă și după aia ne dezlănțuim”, a declarat Oana Lis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE