5.6 C
Braşov
AcasăMagazinNu a scăpat prosopul: Salma Hayek, terorizată de Banderas

Nu a scăpat prosopul: Salma Hayek, terorizată de Banderas

l Nu știa de scenele nud

Actriţa de 54 de ani a avut un succes răsunător în 1995, când a jucat alături de Antonio Banderas în filmul Desperado.
Salma a dezvăluit, însă, de curând că, la un moment dat, devenise atât de traumatizată de scenele de sex pe care le filma încât a început să plângă.
Hayek a mărturisit că atunci când a acceptat pentru prima dată rolul din Desperado nu ştia că există o scenă de amor şi a aflat abia când a început lucrul. Diva, care avea 20 de ani la acel moment, a filmat scena doar cu Banderas, regizorul, Rodriguez, şi soţia acestuia, Elizabeth Avellán, care se ocupa de producţie.


El e un gentleman

„Când am început să filmăm, am început să plâng”, a mărturisit ea, adăugând că le-a spus celor trei persoane: „«Nu ştiu dacă o pot face. Mi-e teamă»”.
„Unul dintre lucrurile de care mă temeam era Antonio. El e un gentleman, şi e atât de drăguţ, iar atunci avea o atitudine atât de degajată. Suntem încă prieteni apropiaţi. M-a speriat, pentru el nu însemna nimic ce trăiam atunci. Am început să plâng, atunci el mi-a spus: «Doamne, mă faci să mă simt groaznic». Eram jenată de situaţie, dar plângeam”.

Doar cu prosop

Hayek mărturiseşte că era atât de speriată încât nu ar fi dat drumul pentru nimic în lume la prosopul în care se înfăşurase.
„Au încercat să mă facă să râd, iar, într-un final, am reuşit să trec de această scenă. Mă tot gândeam la tatăl meu şi la fratele meu. «Dacă vor vedea asta?», «Dacă lumea îi va tachina?» Băieţii nu se confruntă cu asta, dar în cazul lor e altă poveste. Tatăl se va simţi mândru şi va spune „«Da! Acesta e fiul meu!»”.
Frumoasa brunetă şi-a dus tatăl şi fratele să vadă filmul, dar aceştia au părăsit sala şi s-au reîntors când s-a terminat.
În ciuda experienţei traumatizante, actriţa a mărturisit că Rodriguez şi Banderas au fost uimitori în timpul filmărilor şi că nimeni nu a pus presiune pe ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE