-5.9 C
Braşov
AcasăMagazinÎmbrăcat în colanții iubitei sale, un brașovean a cântat „Lie, ciocârlie“

Îmbrăcat în colanții iubitei sale, un brașovean a cântat „Lie, ciocârlie“

Sezonul 11 al emisiunii-concurs de la Pro TV „Românii au talent” arată încă o dată că aparențele înșală. Un exemplu este brașoveanul Dragoș Pădeanu. Îmbrăcat în colanții iubitei și cu un tricou colorat, Dragoș i-a uimit pe toți când a început să cânte „Lie, ciocârlie”, piesă făcută celebră de Maria Ciobanu.
Dragoș Pădeanu are 23 de ani. Consideră că a moștenit talentul de la tatăl său, cel de la care a și învățat să cânte la chitară.
A început să studieze la 12 ani, iar profesorul său a observat că are și calități vocale și i-a încurajat pe părinți să aprofundeze și pe această latură. În prezent, este student la Facultatea de Economie și își urmează pasiunea, studiind la Școala Populară de Artă din Brașov.
Concurentul a declarat că face parte dintr-un cor bisericesc, unde cântă mai ales duminica și la diverse sărbători, cam de un an și jumătate. Spune că de atunci a trecut prin tot felul de schimbări în viața lui. Și-a schimbat comportamentul. Înainte nu era o persoană religioasă, însă acum înțelege mult mai bine ce înseamnă credința, mărturisește el. Pe lângă acest lucru, Dragoș lucrează într-un centru de detoxifiere, unde ajută oamenii să slăbească și să adopte un stil de viață mai sănătos.
Tânărul a venit la „Românii au talent” ca să-i încânte pe jurați cu vocea sa, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea interpretare, care contrasta puteric cu ținuta sa. Îmbrăcat în colanții iubitei sale și cu un tricou colorat, Dragoș i-a uimit pe toți când a început să cânte „Lie, ciocârlie”, piesă făcută celebră de Maria Ciobanu.
„Oriunde o să te ducă, după emisiunea asta, soarta, te blestem dacă îți schimbi costumul. Ateneu, Scala din Milano, Casa Albă, dacă te îmbraci cu frac, cu papion, cu costum popular ca toți farseurii ăștia care merg pe lângă…deci așa să te duci, frate”, a glumit Florin Călinescu.
Smiley a fost de aceeași părere: „Băi, ești foarte, foarte bun! Ai un ambitus impresionant. Piesa asta nu e la îndemâna oricui. E foarte greu să fie cântată de femei, darămite de bărbați. Nu am ce să zic. Apariția ta a fost cel puțin surprinzătoare. Într-adevăr, maestrul Florin Călinescu spune foarte bine. Nu-ți schimba outfitul ăsta”.
Andra a fost impresionată de notele înalte pe care Dragoș a putut să le atingă, jurata concluzionând: „a fost o surpriză plăcută”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE