17.5 C
Braşov
AcasăMagazinMaria Dragomiroiu, despre secretul părului său. Trucul se folosea în bătrâni

Maria Dragomiroiu, despre secretul părului său. Trucul se folosea în bătrâni

Vedeta a relatat unul dintre trucurile care i-au făcut părul să arate precum la începuturile sale pe scenă. Maria Dragomiroiu a dezvăluit că după ce îl spală sârguincios îl usucă printr-o tehnică anume, folosită cândva pentru uscarea mai rapidă a hainelor. Aceasta a menționat că va face și un vlog cu acest subiect, în care le va arăta fanilor sau curioșilor cum arată tot procesul.
„Eu stau o oră să îmi spăl părul. O să vă arăt mai târziu cum îmi usuc eu părul. Așa se făcea la chiloți înainte, toată lumea știe. Se ia un prosop curat și uscat, se pune chilotul și se rulează pentru a trage apa din el. Așa se uscau înainte hainele mai repede. Așa fac și eu la păr, dar trebuie o tehnică anume. O să fac un vlog să vă arăt, mai încolo. Părul se tocește pentru că se electrizează, se freacă de spate și se exfoliază. Trebuie să îți prinzi părul sus”, a mărturisit Maria Dragomiroiu pentru PRO TV.
„Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a povestit aceasta.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE