17.8 C
Braşov
Acasă Magazin Cum a apărut în fața lui Ilie, la masa de prânz: Ioana...

Cum a apărut în fața lui Ilie, la masa de prânz: Ioana Năstase și-a șocat soțul

l Cei doi au mers să ia masa într-un restaurant de fițe

Dacă la începutul lunii ianuarie Ioana Năstase părăsea căminul conjugal doar cu hainele de pe ea și nu mai știa cum să ajungă mai repede pe autostrada care o ducea departe de Ilie Năstase, repectiv la Constanța, ei bine, ieri lucrurile s-au schimbat, iar frumoasa bruneta pare hotărâtă să se împace cu Ilie Năstase.
Astfel, Ioana s-a îmbrăcat foarte elegant, dar provocator și a venit la întâlnire. Celebrul cuplu a mers la un restaurant din zona grădinii zoologice din Băneasa, București, iar paparazzi au fost la datorie.

Bruneta a atras toate privirile bărbaților din zonă

Bruneta focoasă a atras toate privirile, întrucât era îmbrăcată mai mult decât incitant. Cu siguranță inima de 73 de ani lui Ilie Năstase a tresărit atunci când și-a revăzut soția.
Ioana Năstase a ales să poarte la întâlnirea cu soțul ei o pereche de pantaloni foarte eleganți și destul de scurți, care i-au lăsat să se vadă picioarele bine lucrate la sala de fitness. De asemenea, a ales niște cizme lungi, până peste genunchi, dar și o bluză cu un decolteu care i-ar da gânduri necurate oricărui bărbat.

Se pare că cei doi au îngropat securea războiului

Astfel îmbrăcată, Ioana și Ilie Năstase au servit masa la restaurant, apoi s-au urcat în bolidul de lux al frumoasei brunetei și amândoi s-au făcut nevăzuți.
Din gesturile lor se poate înțelege faptul că au îngropat securea războiului și s-au hotărât să rămână împreună, pentru mult timp de aici înainte.
Unele guri ar putea spune astfel că bruneta este dornică de împăcare, altele că ar fi venit îmbrăcată așa să îi arate fostului sportiv ce a pierdut sau ce este pe cale să piardă dacă nu se face băiat bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

FRF a stabilit gazdele barajelor de promovare în Liga 2 / Situație inedită dacă ACS SR Brașov se califică la baraj

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, prin tragere la sorți, ordinea disputării meciurilor celor două manșe ale fiecărei etape de baraj pentru...

Poliția Brașov: Sfaturi pentru o vacanță în siguranță!

Vacanța de primăvară reprezintă un prilej de bucurie pentru copii, iar pentru părinți un motiv în plus să acorde atenție sporită pericolelor la care...

Pisică pierdută în zona Teatrului Dramatic „Sică Alexandrescu”. Răspunde la numele Isis

Pisica din imagini a fost pierdută în Brașov, în zonele Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”, str. Vlad Țepeș, str. Agrișelor. Răspunde la numele Isis și...

Cu distanțare fizică: Slujba de Înviere la Catedrala Ortodoxă Brașov – pe scenă, în Piața Sfatului

l Mieii - în piețe începând de vineri Viceprimarul Flavia Boghiu și prefectul Cătălin Văsii au avut, în cursul zilei de marți, o discuție cu...

COMENTARII RECENTE