10.3 C
Braşov
AcasăMagazinBoala de care suferă Dragoș Bucur de 19 ani

Boala de care suferă Dragoș Bucur de 19 ani

Actorul Dragoș Bucur, prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, de la Pro TV, suferă de 19 ani de diabet. Ca urmare, acesta a decis în 2014 să devină vegetarian. „Am renunţat la carne şi asta pare că mă ajută foarte mult, inclusiv în diabet. Dimineaţa îmi fac două pahare cu smoothie, în care pun banane, afine şi avocado, mănânc mult mai multe salate ca înainte şi încerc să iau cina mai devreme. În rest, sunt un maestru al omletei”, declara el.
Recent, actorul a venit cu noi amănunte în această privință, afirmând că: „Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”.
Actorul a recunoscut că boala l-a disciplinat. El este de părere că viața lui a căpătat o altă formă de când a aflat că suferă de diabet și că a avut foarte multe lucruri de câștigat din această pricină.
„Pentru non diabetici e chestia asta, mamă, când auzi de diabet e așa ceva…știi din filme, ai mai auzit pe la televizor, o chestie, așa, foarte ciudată. Nu e așa! Pur și simplu e o afecțiune care îți mai reglează cantitatea de zahăr din sânge. Trebuie să găsești un echilibru între cât mănânci și câtă insulină îți faci. Și asta te duce la matematică, la nutriție, la echilibru, la cunoașterea felului în care corpul tău reacționează în diverse situații. Ce să zic? Repet, pe mine m-a ajutat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române