23.2 C
Braşov
AcasăSportPetre Cozma o cere pe Mariana Tîrcă la șefia FRH

Petre Cozma o cere pe Mariana Tîrcă la șefia FRH

l Tatăl regretatului Marian Cozma spune că Alexandru Dedu este un „monument de incompetență“, iar soluția revitălizării handbalului este Mariana Tîrcă

- Advertisement -

Petre Cozma are o reacție virulentă după dezastrul României la Campionatul European de handbal feminin din Danemarca. Petre Cozma, fost handbalist și antrenor de handbal și tatăl regretatului Marian Cozma, consideră că Alexandru Dedu ar trebui înlăturat urgent din fruntea FRH.

„Riscăm să ne ducem definitiv în cap și cu handbalul feminin, iar acest Dedu este un monument de incompetență. A condus și conduce jalnic handbalul românesc. Eu consider că Alexandru Dedu este un om foarte ranchiunos. Voi înțelegeți ce are cu doamna handbalului românesc Mariana Târcă? Eu nu înțeleg sub nicio formă! Nu înțeleg ce i se întâmplă și lui Sorina Târcă, o handbalistă de mare viitor. Ea, sărăcuța, a fost implicată fără voia ei în acele probleme de la Corona Brașov, dar cu doamna Mariana ce au avut? Cum poți să o ai tu în România pe inegalabila Mariana Târcă, un Gică Hagi al handbalului românesc, iar tu o tratezi așa, o suspenzi”. Această doamnă trebuie de urgență să preia conducerea FRH de handbal. Trebuie inclusă în viitorul proiect și Simona Gogârlă. Trebuie să ne bazăm pe Narcisa Lecușanu și Radu Voina. Nu știu dacă Radu mai vrea să preia naționala feminină, dar trebuie să profităm de experiența lui în cadrul Federației” a afirmat acesta în cadrul unui interviu acordat ProSport.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii