17.4 C
Braşov
AcasăSportA ieșit la atac: Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

A ieșit la atac: Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

l Căpitanul echipei naționale a avut un discurs dur după clasarea rușinoasă de la EURO 2020

Cristina Neagu a încercat să găsească o explicație pentru dezastrul echipei naționale de la EURO 2020. „Tricolorele” au terminat turneul final pe locul 12 din 16 echipe! „Să fim realişti, nu ne putem ascunde după deget, diferenţa este destul de mare. Cu aceste jucătoare mergem la drum, dar ţine de fiecare, de cum te antrenezi, de atitudine, de inteligenţa de joc. Sunt mai mulţi factori care fac jucătoarele mai bune. Cred ca fiecare trebuie sa îşi facă o analiză şi sa muncească mai mult. Nu este de ajuns sa fii la naţionala, ci trebuie sa fii bun pentru ca echipa să performeze. Pentru mine, acest turneu preolimpic înseamnă mult şi trebuie sa avem o echipa competitivă în cel mai scurt timp. Contează mult şi atitudinea. Unele jucătoare ar trebui să fie conştiente că nu e de ajuns doar să vină la naţională. Nu e asta cea mai mare realizare, ci ceea ce fac de acum încolo. Acum mulţi ani, când veneai la naţională, dacă reuşeai sa ajungi, abia îţi găseai locul, atât de mare era concurenţa”, a spus Cristina Neagu, conform TV Telekom Sport.

„Să lase capul în pământ“

Cristina Neagu le-a tras de mânecă pe colegele ei care se bucură doar că fac parte din echipa națională. „Acum, baza de selecţie nu a fost atât de mare, li s-a dat şansa unor fete, dar mi se pare că unele dintre ele se comportă ca şi cum au cine ştie ce realizări doar pentru ca au ajuns aici. Să lase capul în pământ, sa muncească mai mult fiindcă nu au realizat nimic. Ca să ajungem să ne batem pentru o medalie trebuie sa arătam altfel.
Suntem câteva jucătoare în echipa asta care am muncit în acest ciclu preolimpic de 5 ani, ne-am sacrificat şi îmi doresc sa ajungem la Jocurile Olimpice. Nu suntem multe fete de peste 30 de ani, dar unele fete ar trebui să muncească mai mult. Altfel, vom arăta ca la acest Euro, iar eu chiar nu cred ca România este o echipă care poate obţine doar o victorie la un turneu final. România are o istorie în handbal şi ar fi păcat sa nu ajungem acolo unde ne este locul”, a adăugat Cristina Neagu.

Lorena Ostase a fost nominalizată pentru All-Star Team

Pivotul Lorena Ostase este singura reprezentantă a naţionalei României nominalizată de EHF pentru voturile care vor stabili componenţa All Star Team a turneului final. Voturile se pot exprima la adresa: https://women2020.ehf-euro.com/about-ehf-euro/vote-for-the-all-star-team/
Voturile se vor închide sâmbătă seară, iar rezultatele vor fi anunţate duminică, în ultima zi a CE din Danemarca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române