13.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovMai mulţi lideri ALDE Braşov au trecut la PSD

Mai mulţi lideri ALDE Braşov au trecut la PSD

Cel mai plimbăreț traseist este un politician ajuns acum la PSD după ce a trecut de la PLUS, la PNL și apoi ALDE, în doar câteva luni

- Advertisement -

Mai mulţi membri ai ALDE, care la alegerile locale s-au regăsit pe listele pentru Consiliul Local Braşov sau Consiliul Judeţean au fost „preluaţi” de către PSD Braşov, care anunţă că li s-au alăturat astfel „cei mai importanți și activi oameni din ALDE Brașov”. Printre cei care s-au înscris la PSD se află politicieni care în ultimii ani au trecut prin cel puţin două partide, aşa cum este Laurian Pop sau Dragoş Tohănean.  „Sunt mândru de faptul că PSD se îmbogățește cu oameni noi, valoroși. Echipei PSD i se alătură persoane atât cu experiență profesională, dar și cu maturitate politică. Peste 100 de oameni minunați de la ALDE ni s-au alăturat”, a declarat Marius Dunca, candidat PSD Brașov la Senat.

Laurian Pop, de la UNPR, la ALDE şi acum la PSD, în 4 ani

Laurian Pop este primul membru ALDE Braşov, anunţat de PSD, ca noutate în filiala judeţeană. Este vorba despre secretarul coordonator și vicepreședinte al Organizației Județene ALDE Brașov, care înainte de a fi liberal-democrat a fost şi secretar general al UNPR Braşov. În 2016, acelaşi Laurian Pop candida la Senat din partea PMP, pe poziţia nr. 2 pe listă, după colaborarea Mişcării Populare cu „progresiştii”. „Sunt sigur că vă întrebați de ce am părăsit această alianță. Ne-am dat seama în această ultimă lună că în această mare familie, Pro România-ALDE, noi suntem copiii nedoriți. Nu se discută despre proiecte în această perioadă dificilă pe care o traversează țara noastră. De ce PSD? Sunt cel puțin 100 de motive care stau în cele 100 de lucruri bune făcute de guvernarea PSD-ALDE: relaxări fiscale, creșteri de salarii, pensii, etc. Să nu uităm că, în timpul guvernării PSD-ALDE, prin PNDL, în județul Brașov, s-au realizat finanțări importante în comunitățile locale care au avut nevoie de resurse pentru a dezvolta rețele de apă, canalizare, stații de epurare, drumuri, poduri, grădinițe, școli. S-au făcut investiții masive și în sănătate.  Cred în proiectul Brașov 2024, la care sunt convins că vom aduce un mare plus”, a declarat Laurian Pop. De asemenea, PSD anunţă că s-a alăturat partidului un alt membru ALDE: Preda Constantin Emanuel, președinte al Organizației Municipale și vicepreședinte la Organizația Județeană, care își motivează gestul a prin faptul că pesediştii au aceeaşi viziune ca şi el, legat de dezvoltarea municipiului Braşov.

- Advertisement -

Dragoş Tohănean, de la PLUS, la PNL, ALDE şi PSD în doar câteva luni

Dragoș Tohănean, vicepreședinte la Organizația Municipală a trecut şi el la PSD Braşov, alături de Mada Cirpian, vicepreședinte la Organizația Municipală. Tohănea a avut, în ultimele luni, un traseu mai lung pe la organizaţiile locale ale unor partide. O scurtă perioadă a fost la PLUS, după care a încercat să se alăture PNL, ajungând în final la ALDE, de unde a şi candidat pe listele pentru Consiliul Judeţean. „Am stabilit o viziune clară pentru 2024, proiecte clar definite și în zona de educație și în zona de digitalizare. Focusul va fi pe dezvoltarea unei strategii la nivel local, la nivelul orașului Brașov, urmând principiul unui oraș smart. Vorbim de o comunicare între mediul privat – mediul economic-primărie. Este vitală transparența licitațiilor publice”, a declarat Dragoș Tohănean, cadru didactic asociat la Universitatea Transilvania, care s-a transformat cameleonic, aproape peste noapte, din liberal în social-democrat.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina