15.8 C
Braşov
AcasăSportMoartea a lovit fulgerător: Tragedie la Sala Sporturilor din Brașov. A...

Moartea a lovit fulgerător: Tragedie la Sala Sporturilor din Brașov. A murit Vasile Rădulescu!

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Cel mai vechi angajat de la Sala Sporturilor, Vasile Rădulescu, și-a găsit sfârșitul chiar în fața clădirii în care a muncit aproape două decenii

O nouă tragedie a lovit sportul brașovean. Vasile Rădulescu, omul care s-a ocupat de Sala Sporturilor în ultimii 17 ani, a murit, ieri, la prânz, secerat fulgerător de un stop cardio-respirator chiar în fața clădirii în care a muncit aproape două decenii. Vasile Rădulescu avea 65 de ani, în martie ieșise la pensie, dar a continuat să lucreze atât la Sala Sporturilor, cât și la baza sportivă Carpați.

Resuscitat aproape o oră

- Advertisement -

Vasile Rădulescu a trecut ieri pe Sala Sporturilor, a discutat cu colegii săi, după care a urcat în mașină. În câteva clipe însă avea să moară! Pe telefonul lui a rămas dovada că, cu ultimele puteri, a încercat să sune la 112.
„Vasile a venit la Sală, am discutat, după care a plecat în parcare. O colegă, întâmplător, l-a sunat pentru că avea ceva de discutat cu el. Vasile i-a spus că se simte cam rău, dar să nu se neliniștească pentru că tocmai a luat o pastilă. Îngrijorată, totuși, colega noastră, s-a dus la mașină să-i ducă un pahar cu apă. Atunci a constatat că Vasile avea capul lăsat pe spate și era inconștient. A sunat imediat la Ambulanță. Salvarea chiar a venit repede, în 3-4 minute, dar medicii nu au mai putut face nimic deși l-au resuscitat aproape o oră! Nu îmi revin nici acum. Am pierdut un prieten și un om deosebit . Îl cunosc de aproape 30 de ani, iar în ultimii cinci ani am fost colegi la Sală“, a spus Viorel Roman, administratorul Sălii Sporturilor din Brașov, șocat de dispariția fulgerătoare a colegului și prietenului său.

Tibi Ghioane nu și-a stăpânit lacrimile

Unul dintre apropiații lui Vasile Rădulescu era Tibi Ghioane, fostul internațional. „Doamne, nu pot să cred!“, a fost prima reacție a lui Ghioane care a plâns în hohote la aflarea cumplitei vești. Fosta mare handbalistă, dar și antrenoare a Brașovului, Mariana Tîrcă, și-a găsit cu greu cuvintele. „Vasile era un tip deschis, mereu săritor și mereu aproape de sportul brașovean. Nu am cuvinte! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihească în pace“, a spus Marian Tîrcă. Și Florin Paraschiv, unul dintre marii antrenori ai Brașovului, regretă dispariția prematură a lui Vasile Rădulescu. „Am rămas blocat de această veste! Brașovul a pierdut un sportiv de performanță pentru că Vasile a fost selecționat în lotul național de bob al României și a avut chiar și un record național. L-am cunoscut foarte bine, era omul care nu te refuza niciodată și găsea soluții pentru a prinde poziții de antrenament la Sala Sporturilor“, a spus Florin Paraschiv.

„Un munte de om“

Fostul mare atacant al lui FC Brașov, Marian Ivan, spune că zilele trecute a discutat cu Vasile Rădulescu. „Chiar săptămâna trecută am discutat cu el la Sala Sporturilor. Un munte de om, mereu pus pe glume. Nu pot să cred că nu mai e. Nu pot să cred!“.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE