18 C
Braşov
AcasăSportACS SR Brașov are un nou membru în staff, Dan Ilieș

ACS SR Brașov are un nou membru în staff, Dan Ilieș

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Fostul asistent brașovean este delegatul echipei pregătite de Liviu Nicolae

Începând de la meciul din Cupa României câștigat de ACS SR Brașov la Pucioasa, echipa brașoveană are și un delegat. Este vorba de Dan Ilieș, cel care a preluat o parte din atribuțiile team- managerului Aurel Bărbuță. Concret, Dan Ilieș are ca sarcini completarea raportului de joc, va ține evidența cartonașelor, participă la ședințele tehnice dinaintea jocurilor, iar Auraș va ține legătura cu FRF, se va ocupa cu organizarea meciurilor de acasă și de deplasările echipei.

Experiență ca delegat

- Advertisement -

Un tip sufletist, profesionist în tot ceea ce face, Ilieș aduce un plus de stabilitate staff-ului echipei. Primul pas făcut de Ilieș a fost achiziționarea unui abonament de „medic stegar“ la ACS SR Brașov. Fost arbitru asistent, Dan Ilieș (42 de ani) nu este la prima experiență ca delegat al unei echipe. A început la AFC Hărman unde a activat aproape doi ani, după care a trecut la Viitorul Ghimbav, iar din septembrie 2019 a fost delegatul celor de la Colțea Brașov unde a lucrat perfect cu antrenorul Liviu Nicolae, dar și cu președintele clubului, Ciprian Jurubescu.

21 de ani de arbitraj

Activitatea lui Ilieş ca arbitru asistent la nivelul Ligilor a 2-a şi a 3-a a încetat în vara lui 2015, fără ca acesta să fie anunţat oficial de cineva de la Comisia Centrală a Arbitrilor! A cerut explicaţii. Fără niciun rezultat. „Este o bătaie de joc şi o umilinţă, ceea ce, la nivel de CCA, reprezintă un sport naţional după o carieră de 21 de ani în arbitraj. Nu aş fi vrut osanale pentru cei 15 ani de activitate la nivel național, unde am arbitrat 300 de jocuri la nivel de juniori republicani, Liga a 3-a, a 2-a şi Cupa României, dar poate o strângere de mână şi un simplu mulţumesc m-ar fi liniştit, oarecum, sufleteşte“, preciza Dan Ilieş, în vara lui 2015.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE