14.9 C
Braşov
AcasăMagazinAl patrulea: Antonia mai face un bebe

Al patrulea: Antonia mai face un bebe

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți: Dominic și Akim. Iar Antonia mai are o fetiță superbă. Se pare însă că Antonia și Alex își doresc o familie și mai mare, iar barza e pe drum. Alex Velea a pus ieri un mesaj pe pagina lui de Instagram, care poate fi foarte ușor interepretat.

Cântărețul a postat o la secțiunea de InstaStory, o imagine cu un emoji foarte explicit: o femeie gravidă. Antonia a transmis și ea un mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Instagram, în același timp cu iubitul ei. „It’s so beautiful when you don’t put effort into it” („E atât de frumos atunci când nu depui efort”), a scris frumoasa vedetă.

Antonia este cea mai fericită atunci când este alături de copiii ei, semn că nu este o surpriză dacă este gravidă pentru a patra oară. În ultimele sale fotografii de pe pagina ei de Instagram, frumoasa româncă nu și-a mai afișat așa de des abdomenul bine lucrat la sală. Nici activitatea ei pe rețelele de socializare n-a fost la fel ca înainte, semn că pregătește o surpriză pentru fanii ei…sau își dedică timpul pentru familia ei. Într-una dintre cele mai recente fotografii postate pe Instagram, Antonia este îmbrăcată într-o rochie provocatoare, de culoare neagră.
Deși este largă în zona abdomenului, rochia creează impresia că vedeta ar încerca să ascundă o burtică de gravidă.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina