5.8 C
Braşov
AcasăMagazinColaborarea dintre Delia și Smiley a ajuns în topurile internaționale

Colaborarea dintre Delia și Smiley a ajuns în topurile internaționale

La o zi de la lansare, „Ne vedem noi”, cea mai așteptată colaborare din muzica pop românească a ultimilor ani, interpretată de Smiley și Delia, are performanțe remarcabile pe plan international.
Noua colaborare dintre Delia și Smiley face furori și în afara țării, iar artiștii sunt nespus de fericiți. “Ne vedem noi” este pe locul 14 in topul celor mai urmărite piese pe plan mondial, pe locul 7 in Austria, pe locul 9 in Marea Britanie, pe locul 12 in Germania, pe locul 28 in Spania si pe locul 29 in Italia. În topul celor mai fresh și urmărite clipuri muzicale din întreaga lume în care Smiley și Delia ocupă locul 14 la 24 de ore de la lansare, mai apar pe primele locuri artiști precum Blackpink, BTS, Shawn Mendes, Dua Lipa, sau Billie Eillish, cu cele mai recente și ascultate piese ale lor, iar în acelasi top, locul 17 este ocupat de Jennifer Lopez și Maluma.
„Este o dimineață perfectă! Ne vedem noi a devenit deja Ne ascultați voi! Să lansezi cu 24 de ore înainte o piesa șă să afli că ea are deja un loc în topurile din toata lumea și în criteriile ascultătorilor este tot ce-ți poate dori un artist. Sunt recunoscător tuturor celor care o ascultă, celor care ne-au ajutat ca ea să existe și echipelor noastre”, a fost reacția lui Smiley, la aflarea veștilor bune. Smiley a mai colaborat cu Delia acum 17 ani. În 2005 Smiley, membru Simplu şi „Delia de la N&D” cântau împreună „Secretul Mariei”, o piesă tematică a telenovelei cu acelaşi nume.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române