10.3 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: 2-0, scor periculos pentru ACS SR Brașov la Ploiești

Liga 3: 2-0, scor periculos pentru ACS SR Brașov la Ploiești

Autori: Mihai TOMA (Ploiești), Adi MARICA

l Elevii lui Liviu Nicolae au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat în deplasare cu Astra II

Nu degeaba se spune în fotbal că 2-0 este cel mai periculos scor. Până să se dezmeticească puștii Astrei, brașovenii lui Liviu Nicolae conduceau la Ploiești cu 2-0 încă din minutul 4! Primul gol al meciului disputat vineri, pe stadionul Astra, a venit în secunda 45! Păduraru a insistat pe stânga, a centrat în porții, Horia Popa a așezat cu câlcâiul, iar Fekete a înscris plasat, în dreapta lui Silveanu. Golul doi a venit 3 minute mai târziu. Răchișan a pătruns în viteză, pe stânga, și a fost faultat clar de Avram. Horia Popa a transformat impecabil, în dreapta lui Silveanu: 0-2. Astra a reintrat rapid în joc, prin incisivul Dragoș Gheorghe, cel care i-a făcut „otită“ lui Boricean, a pătruns pe stânga, a centrat în fața porții, iar Zaharia a reluat în plasa porții lui Căucă. Astra a pus stăpânire pe joc. Dragoș Gheorghe – bară transversală (22) și tot el, singur cu portarul, dar Căucă a fost la post (27). Cei de la Astra au avut și un gol anulat, la reușita lui Dragoș Gheorghe (41), atunci când arbitrul a fluierat un fault și nu a lasat avantaj. Prima repriză s-a încheiat cu o nouă paradă a lui Căucă, brașoveanul scoțând din vinclu lovitura liberă a lui Duminică. La pauză, Liviu Nicolae a făcut două schimbări, Ioan Șerban și Sandu, înlocuindu-i pe Csongor și Fekete. Debutul lui „Piciu“ Șerban a fost unul bun, acesta compensând prin plasament, lipsa jocurilor și antrenamentelor din ultimele luni. Și Sandu a intrat bine și chiar putea înscrie după o acțiune bună. Horia Popa a cerut și el schimbarea cu o jumătate de oră înainte de final, acuzând probleme medicale. Cei de la Astra au părut mai proaspeți în partea secundă, iar Zaharia a egalat (81). A fost o centrare în fața porții a lui Riza, la bara a doua, iar Zaharia, scăpat din marcajul lui Iordache, a înscris cu latul. Finalul a fost contre, dar ocaziile mari au fost ale brașovenilor. Dumitrovici, scăpat frontal, a reluat spre poartă, dar Silveanu a salvat miraculos, în corner, după care G. Șerban a salvat de pe linia porții la șutul lui Edi Rența!

Bărbulescu: „Cel mai bun meci“

La finalul meciului de la Ploiești, antrenorul Astrei, Bebe Bărbulescu, s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale. „A fost un meci extrem de spectaculos între două echipe care au jucat ofensiv. Chiar dacă am început de la 0-2, am reușit să revenim pentru că s-a jucat deschis. Cred că a fost cel mai bun meci cu mine antrenor al Astra 2 “, a spus Bebe Bărbulescu, antrenorul Astrei II.

Concluziile lui Liviu Nicolae

Antrenorul Liviu Nicolae a luat partea bună din acest meci și spune că este un punct câștigat în deplasare. „Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători de nivelul Ligii 1. După un început de joc foarte bun al nostru, în care am marcat de două ori, a apărut o teamă şi a trebuit să suferim pentru a câştiga un punct. Vom analiza, vom vedea de ce nu putem avea aceeaşi atitudine şi aceeaşi posesie şi în momentul în care conducem. În schimb, trebuie să îi felicit pe băieţi pentru efortul depus. Şi-au dorit şi pentru asta trebuie să îi apreciem. Până la urmă, este un punct luat în deplasare, un punct care trebuie să ne dea încredere, chiar dacă am condus cu 2-0 în acest meci”.

Răchișan: „Un punct câștigat“

Ștefan Răchișan conisderă că echipa și-a pierdut concentrarea după cele două goluri marcate în startul meciului. „A fost un meci greu, epuizant. Am condus cu 2-0, ei au reintrat repede în meci, iar din minutul 15 au fost momente în care ne-am pierdut concentrarea. Am încercat să gestionăm avantajul de un gol, dar am fost egalaţi pe final. Am întâlnit o echipă foarte bună şi până la urmă e un punct câştigat”, a spus Răchişan. Brașovenii se mențin pe locul 3 în C5, iar etapa viitoare vor juca pe Tineretului cu ACS Kids Tâmpa Brașov.

Astra II- ACS SR Brașov 2-2 (1-2)

Au marcat: Ionuț Zaharia (11, 81) / Robert Fekete (1), Horia Popa (4 – penalty)
Astra II: Silveanu – Oreviceanu, Avram, Riza, Vasilescu – Pahonțu – I. Zaharia, G. Șerban. Duminică (67 Adeshina Abdul Fatai), Dr. Gheorghe – Brăilă.
Antrenor: Bebe Bărbulescu
ACS SR Brașov: Căucă – Boricean, Edi Rența, Csongor (46 I. Șerban) , Iordache – Păduraru (60 Denis Rența), Burlacu – H. Popa (63 Răducan), Fekete (46 Sandu), Răchișan – Cenk (88 Dumitrovici)
Antrenor: Liviu Nicolae

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române