13 C
Braşov
AcasăSportChindia, surpriza ultimei etape din playout

Chindia, surpriza ultimei etape din playout

Miercuri după amiază s-au disputat meciurile ultimei etape a playout-ul ui Ligii 1, toate patru la aceeași oră. Sepsi Sfântu Gheorghe a învins pe Academica Clinceni (1-0), Dinamo a remizat cu FC Viitorul (1-1), egalitate fiind și în partida FC Hermanstadt – Poli Iași (2-2), iar Chindia Târgoviște a produs surpriza etapei, trecând de FC Voluntari (2-0).
La finalul sezonului, FC Viitorul conduce clasamentul playout-ului, cu 43 de puncte, fiind urmată de Hermannstadt (35), Sepsi (34), Clinceni (32), Voluntari (31), Iași (30), Dinamo (25) și Chindia (23).
Totuși nu aceasta va fi configurația finală, din cauza celor cinci partide pe care Dinamo nu le-a disputat din cauza problemelor legate de coronavirus (2 cu Chindia, 2 cu Hermanstadt, 1 cu Sepsi).
Deși s-a tot vehiculat că va fi adoptat sistemul de criză “puncte din playout per meci”, care ar duce pe Dinamo și Chindia în Liga a 2-a, respectiv pe Sepsi la barajul cu CS Mioveni, foarte probabil se va trece la un sistem competițional cu 16 echipe din următorul sezon. Astfel, Chindia va juca baraj cu Mioveni (9 și 12 august), iar celelalte echipe din playout se vor salva.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române