19.7 C
Braşov
AcasăStiri BrasovI-au furat mașina cu tot cu cei 140.000 de euro care erau...

I-au furat mașina cu tot cu cei 140.000 de euro care erau lăsați înăuntru, la un mall din Brașov !

Polițiștii brașoveni au arestat 2 bărbați care sunt bănuiți că au plănuit și executat o ”lovitură” din care au obținut, pentru scurt timp, 140.000 de euro.
Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că două persoane de sex masculin ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat în incinta unui centru comercial din municipiul Brașov, iar din interiorul acestuia ar fi sustras suma de aproximativ 140.000 euro. În urma cercetărilor, polițiști au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind doi bărbați, unul în vârstă de 40 ani, din județul Brăila și celălalt, în vârstă de 52 ani, din județul Brașov.
În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 40 ani, ar fi sustras autoturismul în cauză și l-ar fi condus pe raza municipiului Brașov, ulterior abandonându-l, iar din interiorul acestuia ar fi sustras suma de aproximativ 140.000 de euro.
Activitatea infracțională a acestuia ar fi fost înlesnită de către bărbatul, în vârstă de 52 ani, din județul Brașov, care i-ar fi asigurat deplasarea până la locul săvârșirii faptei și ulterior, preluarea acestuia de la locul abandonării autovehicului.
La data de 25 mai , polițiștii au efectuat 8 percheziții domicilare în județele Brașov și Brăila, la locuințele și sediile profesionale ale persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor cercetate, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani, obiecte de vestimentație, resturi vegetale, 2 instalații artizanale destinate inhalării de substanțe pe cale orală, medii de stocare electronice și alte mijloace materiale de probă necesare continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

- Advertisement -

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune solutie legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE