19.7 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov. Au țintit la Adrian Mutu și Mirel Rădoi!

FC Brașov. Au țintit la Adrian Mutu și Mirel Rădoi!

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Cei doi foști selecționeri au fost căutați, în pauza de iarnă, de reprezentanți ai clubului brașovean pentru a prelua echipa din această vară l Mutu nu a dat un răspuns imediat, după care a dat curs ofertei de la Rapid l În schimb, Rădoi a refuzat categoric

Încă de la începutul acestui ani, cei de la FC Brașov își făceau planuri mari pentru sezonul viitor al Ligii a 2-a. Și ca proiectul de la Brașov să țintească performanța, oficiali din cadrul clubului au dorit să dea lovitura, astfel că au luat legătura cu antrenori de top. Cele mai sonore nume de pe lista Brașovului au fost Adrian Mutu și Mirel Rădoi! „Briliantul “ era liber de contract după despărțirea de FC U Craiova și încă nu era în discuții pentru a prelua Rapidul. Fostul selecționer al echipei naționale de tineret a României nu a refuzat discuțiile la aceea vreme însă a precizat că dacă nu intervine o altă ofertă mai atractivă, din vară ar fi dispus să discute despre proiectul de la Brașov. Acum nu se mai pune problema negocierilor cu Mutu, antrenor care are planuri mari pentru sezonul viitor în Giulești. O altă țintă a brașovenilor a fost Mirel Rădoi, fostul selecționer al României! Mirel a refuzat categoric discuțiile de principiu pentru simplul motiv că vrea să antreneze la nivel înalt. Interesant este că, în urmă cu șase ani, Mirel Rădoi a mai fost dorit la Brașov și a avut o ofertă concretă atunci din partea lui Romeo Pașcu, președintele onorific al clubului ce avea să intre în faliment în 2017.

Balint nu a fost interesat

- Advertisement -

Un alt antrenor care a fost căutat de cei de la FC Brașov, dar pe finalul sezonului recent încheiat de Liga a 2-a, a fost Laszlo Balint. ”La Brașov am avut niște discuții, dar nu legate de expertiza și experiența mea. În acest moment, pentru mine este foarte greu să mă gândesc că aș putea veni la Brașov. Nu că nu aș vrea, dar nu văd perspective imediate. Doar să pui pe masă un buget și un proiect în stil«hei rup», să facem ceva, e greu de crezut că un antrenor își poate asuma. E greu să mulțumești oamenii care tot timpul au fost consumatori de fotbal de calitate în Brașov. Avem oameni cu competențe în Brașov, dar cred că au fost dați la o parte”, spunea Laszlo Balint. FC Brașov a rămas în Liga a 2-a după ce a câștigat barajul cu Poli Timișoara cu o dublă victorie: 2-1 și 1-0. Călin Moldovan, antrenorul care a salvat echipa de la retrogradare mai are contract până la finalul lui iunie. „Nu pot să vorbesc eu de sezonul viitor, pentru că nu știu ce va fi. Eu și stafful meu încheiem contractele pe 30 iunie. Nu mi s-a propus nimic, dar nu vreau să discut acum despre mine. Eu sunt un simplu antrenor. Știți cum este cu antrenorii, azi ești, mâine nu!”, spunea Călin Moldovan la finalul partidei cu Poli Timișoara.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE